sunnuntai 3. joulukuuta 2017

Valmennus vs. joku muu joululahja

Viikonloppu oli ihana kun otin vallan itselleni aikaa kun koko muu perhe huiteli maailmalla. Loppujenlopuksi jopa koira vietiin minulta, joten voin sanoa nauttineeni eilisen illan rauhasta kunnolla. Samalla mietin joululahjoja ja tulevaa joulua. Haluaisin mahdollisimman kiireettömän joulun ja ehkä tähän on vielä mahdollisuus. Jos vain pääsen hankkimaan lahjat hyvissä ajoin. Opiskelijalla on onneksi mahdollisuus aloitta joululoma hiukan etuajassa, kun kuuluuhan kouluun sentään kunnon lomat. Palkattomassa työharjoittelussa on tullut sen verran vietettyä tunteja, että hyvissä mielin teen myös vähän palkallisia töitä, jotta pystyn rahoittamaan alkuvuoden opinnot. Läheisetkin on hiukan ollut huolissani työtahdistani ja olenkin luvannut höllätä heti kun tämä työharjoittelujakso on ohi. Sittenhän se valmistuminen kutkutteleekin jo ovella. Saan uuden tittelin ja näin ollen olenkin jumppaava leipuri-kondiittori.


Tammikuu tulee olemaan jälleen kiireistä aikaa valmennuksien osalta. Kyselyitä onkin jo mukavasti tullut uusista valmennuspaikoista. Uusi ryhmävalmennus strattaa tammikuussa ja mukaan otan 5-10hlö. Tästä ei ole julkaistu vielä mainosta. Lisätietoa saa sähköpostilla. Muutoin valmennuspaikat ovat toistaiseksi täynnä. 

Kun mietitte valmennusta itselle tai lahaksi jollekkulle. Kannattaa aina miettiä tavoitetta. Jos pudotettavaa on yli 10kg suosittelen henkilökohtaista valmennusta. Tällöin valmentaja pystyy tarttumaan ongelmaan aina paremmin kuin ryhmävalmennuksessa. Nettivalmennus on sama asia. Jos pudotettavaa on paljon, on uusia elämäntapoja on hyvin vaikea opetella nettivalmennuksen kautta. Hyviä vinkkejä voi toki sieltä saada ja oppia uutta. Riippuu toki ihmisestä. Toinen saa pysyviä tuloksia aikaiseksi myös näillä valmennuksilla. Kuitenkin olisi tärkeää kohdata ainakin valmentaja muutaman kerran kasvotusten ja käydä liikkeitä läpi, jos et ole aikaisemmin treenannut. Toisille on jalkaprässin tekeminenkin hepreaaa, kun taas toiset selviytyvät hyvinkin helpoista liikkeistä itsenäisesti. Toiset taas luulevat tekevänsä oikein. Jos annat valmennuksen lahjaksi, niin kysy AINA lahjan saajalta hänen mielipidettään asiasta. Valmentajan kauhu on saada asiakkaakseen vaimo (tai miekkonen) joka on saanut kumppaniltaan lahjaksi PT-valmennuksen ja lahjan saaja ei voi sietää liikuntaa ja on ensimmäisenä motannut kumppaniaan kuonoon lahjan saadessaa. Valmennus on hyvä lahja jos lahjan saaja on sitä toivonut. Tässäkin vaiheessa on hyvä katsoa minkänimisen valmennuksen lahjaksi antaa. Olisiko kiva saada "sulata läski"- valmennus lahjaksi mieheltä. Kaikilla ei välttämättä huumorintaju enää riittäisi. 

Jos et kuitenkaan halua valmennusta antaa lahjaksi, vaan haluat muistaa läheistä jollakin muulla idealla niin tässä voisi olla idea urheilevan ihmisen lahjapakeettiin. Lahja kyllä kelpaa vaikka et urheilisikaan. Omalla kohdallani yksi syksyllä saamani lahja on ollut ylitseni muiden. Tässä voisi olla vinkki myös muille lukijoilleni. En ole mikään saunaihminen ja tämän takia meillä ei ole saunaa viemässä nelijöitä pienestä asunnostamme. Saunaan pääsee kuitenkin suht usein, jos tekee mieli. Onhan tuttavilla ja sukulaisilla saunat. Jonne meitä kutsutaankin usein. Mutta kyllähän omassakodissa pitää olla hiukan luxusta. Näin ajatteli ystävämme, joka lahjoitti meille suihkujen ferrarin, Aroma sensen.  Olen vähän huono kirjoittelemaan mitään mainoksia, mutta nyt kysäisin ystävältämme, että onko mahdollisuutta saada lukijoilleni jonkun näköinen alennuskoodi tähän. Sen verran hyvä tuote on kyseessä. Alennuskoodilla joulu17 saa 15%alennusta tilauksesta. Tiedän että moni kärsii kuivasta- ja atooppisesta ihottumasta. Tästä voi löytyä apua mm. siihen. Vosin kuvitella, että näin ollen myös psoriasikseen voisi olla apua tästä.


Ihminen kuluttaa paljon aikaa suihkussa (ainakin minä). Vaikka ei jäisi lotraamaan, niin liikkuvana ihmisenä tykkään käydä myös suihkussa hikoilu jälkeen. Jatkuva suihkussa ravaaminen kuivattaa ihoa.

Suihkusta tekee hauskan se, että suihkuvarren sisään saa liitettyä tuoksupatruunan. Meillä on vasta eka patruuna käytössä. Se on kestänyt tällähetkellä reilun kuukauden. Tyttö valitsi ekaksi tuoksuksi sitruunan ja se tekeekin suihkutilasta kivan raikkaan. 

Suihkuun saa paljon erilaisia tuoksuja
Hyvää ensimmäistä adventtia. Minuahan pääsee seuraamaan instassa ja valmennuksista tiedotan facebookissa. 
@ptniinanevalainen

-jumppaava leipuri-kondiittori-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogitekstisuositus

Viikko lähtöön! Matka kohti Everestiä

Nyt tuntuu, että lähtö koittaa liian äkkiä. Asiakkaiden kanssa on hyvä pöhinä päällä. Ryhmävalmennuksissa on saavutettu mahtavia tuloksia ja...