maanantai 20. huhtikuuta 2015

Fitness Classic 2015 huoltajan näkökulmasta ja viikonlopun kuulumisetViikonloppu oli osaltani jälleen kerran menoa ja melskettä. Tällä kertaa kuitenkin muutakin kuin töiden merkeissä. Pääsin nimittäin lauantaina ja sunnuntaina kulttuuritalolle Fitness Classiciin huoltajkasi. Viimeksi olinkin syksyllä Fitness Expossa kun Lisa-Marie Sahlström ja Jade-Yolanda Huhtamäki astuivat lavalle Nicole Wilkinssissä ja Expossa. Moni on kysynyt minulta mitä huoltaja tekee kisoissa. No sehän on hyvin yksinkertaista. Hän huolehtii että kisaaja on ajoissa lavalla, näyttää hyvältä ja hampaiden välissä ei ole parsakaalia. Öljyää pakaroita (tärkein), lisää kisaväriä jos näyttää vaalealta, katsoo että kisaaja on jokseenkin järjissää. Juoksee kamoja, laittaa kenkiä kiinni, liimaa bikineitä ja tekee oikeastaan kaikkea mikä voinee auttaa kisaajaa. 


Jade-Yolanda ja Lisa-Marie 2014

Huoltajana sitä elää niin täysillä mukana tunnelmassa että se on melkein sama kun itse voittaisi pokaalin. Ainut vain että pokaali menee jollekkin toiselle :D

Lauantaina tunnelma takahuoneessa oli niinsanotusti lämmin kun kaikki junnut, masterssit ja miehet olivat pakkautuneet takahuoneeseen. Ilmanvaihto oli tainnut unohtua. Moni oli varmasti ollut juomatta pitkään ja trooppinen ilmasto ei varmasti auttanut asiaa. Onneksi leiriydyimme viileimpään huoneeseen jossa sentään jonkin verran kiersi ilma. Lauantaina kisasi siis Kati Lyytikkä Bikini Junnuissa. Kilpailijoita oli karsiutunut aikamoinen määrä pois ja kun näin kilpailija seitsemikön, ja arvasin jo että kolmen parhaan joukkoon mennään. Kati oli upeassa kunnossa. Oli toki moni muukin kilpailija siinä sarjassa. Ja niinhän siinä kävi, että Kati veti sen kaikista kirkkaimman!Kati Lyytikkä ja Anna Virmajoki (Katin valmentaja)
Illalla lähdimme kuuntelemaan vielä Meijun bändin keikkaa nosturiin. Mamyth esiintyi Nosturissa alkuillasta joten ennen sitä kerkesimme syömään oikein kunnolla ja ihan vain Katin kunniksi join muuten muutaman lasin punaviiniä ja yhden lonkeron. Elämä meni siis ihan risaiseksi osaltani. Mahtava keikka ja mikä mahtavinta oli nähdä Bändin porukka oikeasti keikalla! Tässä vaiheessa oli kännykkäni akku loppu (jostain kumman syystä) ja kuvia en saanut otettua. Onneksi reipas mieheni otti kuvan lohdutukseksi.

Mamyth

Olimme kuitenkin jo illalla ihmisten aikaan kotona ja melkein suoraan nukkumaan koska aamulla taas oli suunta Kulttuuritalolle kannustamaan ja huoltamaan tytöt lavalle. Tälläkertaa tyttöjä olikin kolme ja huoltajiakin kaksi. Henrietta Kurze, Minna Uski ja Kati Lyytikkä. Kaikki eri bikini sarjoissa kisaamassa. Minä ja Lisa-Marie Sahlström olimme tukijoukoissa. Hienosti tytöt pysyivät kasassa ja suoriutuivat lavalla. Kati Veti tästäkin päivästä pokaalin. Hopea ei ole häpeä! Oli mahtavaa olla huoltamassa tämän näköisiä gimmoja!

Henrietta, Minna ja Kati

Hmmm... Alan uskomaan että olen iso :D Siispä dietille!
Sijoitukset tytöillä oli
Herietta 11. -168cm
Minna 9. +168cm
Kati 2. -163cm
(Jos katsoin tulokset oikein)

Lavan takana oli lauantaina jokseenkin kireähkö meininki. Huoneessamme oli  Fitfarmin porukkaa kuin pipoa. En tiiä johtuiko tästä mutta sunnuntaina olikin leppoisampi meininki. Lauantaina ei huoltajat tai kisaajat vaihtaneet juurikaan sanaakaan keskenään, mutta sunnuntaina jo vähän kuului jo nauruakin eri tiimien kisaajien kesken. Niin kuin mielestäni kuuluukin. IFBB:n porukkakin aiheutti hilpeyttä ja harmitusta kisaajien kesken mokailujensa takia. Ties kuinkamonella oli vääräpokaali (myös Katilla, onneksi silmämunani kun oli kovana, niin huomasin asian) palkintojen jaon jälkeen ja yksi väärä kisaajakin eksyi järjestäjien toimesta finaaliin ja tämän takia koko pituus sarjan finaali käytiin uudestaan. Kelaappa omalla kohdallasi kun olisit saanut tietää, että pääset finaaliin ja saat varmasti pokaalin käteen. Mahdollisuus jopa ensimmäiseen sijaan. Menet lavalle teet T-kävelyn ja palaat odottamaan tuloksia niin joku järjestäjistä kertookin sinulle "Hups, et sä ollutkaan finaalissa. Palkinto jää tänään sulta saamatta." Järjestäjät soittavat toisen tytön tilallesi. Ihan kuin kisaajalta olisi revitty pokaali käsistä kesken kisan. Kiva virhe! Onneksi kisaaja otti tämän kun nainen vaikka pettymys oli varmasti suuri.

Lavan takana vilahti kasa tv:stä tuttuja naamoja. Oli myös mukava katsella body tyttöjä eli oman sarjani tyttöjä, joita näin vielä sunnuntainakin muutaman. Vaikkakin body sarjat kisattiin ennen bikiniä ja suurin osa kisaajista oli kerinnyt poistumaan lavan takaa ennen meidän saapumista paikalle. Oli kireetä kroppaa ja lihasta! Itse en ihannoi kisakuntoa tytöillä, paitsi juurikin kisapäivänä värien ja meikkien ja bikinien kanssa. Omakuntoni on parhaimmillaan puolessa välissä diettiä, kun en näytä näivettyneeltä oravalta ja naamassakin on väri vielä tallella.Viimeset viikot on kuin olisi kuolleesta herännyt ja aamulla herätessään kun katsoo peiliin niin pelästyy.

Lähdin hakemaan kisoista fiilistä omaan diettiin joka alkaa hyvin pian. Ja sain sen mitä hain. Tuli olo että PRKL minähän vedän taas dietin läpi ja vedän sen paremmin kuin viime kerralla. Lähdetään hakemaan reilusti kireempää ja parempaa kisalookkia. Nyt on vähän enemmän kerätty lihastakin mitä näytellä.

Viimeviikolla tein treeniä Hyvinkään fitillä vaihteeksi. Sain jonkun kuvaamaan kerrankin treeniäni ja tässäpä tämä. Video nähtiinkin jo ilman päätä instagramissa, missä minua voi seurata nimellä @ptniinanevalainen.-Niina-
@ptniinanevalainen

2 kommenttia:

 1. Siis todella mielenkiintoinen postaus!!!! Kiitos. Oli varmasti taas upea kokemus päästä huoltamaan! Ihan mielettömän kauniita tyttöjä, että ihan hengästyttää...
  T:Janika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. NE oli todella upeita kaikki! Olen aina intopinkeenä menossa huoltamaan :)

   Poista

Blogitekstisuositus

Viikko lähtöön! Matka kohti Everestiä

Nyt tuntuu, että lähtö koittaa liian äkkiä. Asiakkaiden kanssa on hyvä pöhinä päällä. Ryhmävalmennuksissa on saavutettu mahtavia tuloksia ja...