tiistai 14. huhtikuuta 2015

Viimeisiä viikkoja viedään...Nyt painetaan niitä kaikista kovimpia treenejä. Jos salilta kuuluu hiljaista itkua, niin se olen vain minä jalkapäivänä kyyhöttämässä nurkassa. Ei siis hätää. Se menee pian ohi. Eilenkään ei itku ollut kaukana kun vierestä kuuluu "Jaksaa nyt perkele, älä vingu..." niih, että näin nätisti minuakin komennetaan. Muutamat on ehkä kyykänneet minun kanssani kapeita ankka kyykkyjä Smithissä ja Hackissa. Totuus on vain se että kovimmat treenit saan kun joku oikeasti komentaa vieressä eikä vain toistele että hyvin menee kyllä jaksaa. Kyykyissä toisen pitää vielä varmistella, että sieltä nousee ylöskin ja tällöin on kiva luottaa siihen varmistajaan. Hackiin jäin eilen kaksi kertaa alle pidon jälkeen kun jalat eivät kertakaikkiaan vain enää jaksaneet. Hullua hommaa mutta joku tähän koukuttaa... Hack on tosin turvallinen vehje, sinne jää vain alle ruikuttamaan ja nauramaan. 5-7 viikkoa vielä kovaa treeniä. Ensviikolla aloitetaankin jo voimaohjelma ja pyritään kasvattamaan voimaa ennen dietin alkua. Eilisen jalkapäivän jälkeen suunta oli asiakkaiden kanssa vielä ulkotreeneihin ja valehtelisin jos etureiskat ei olisi yrittänyt kääntyä kotisohvalle mielummin. Siitä selvittiin voittajana!


Meijän perheen ruoka-annokset
Sitten tapaus Krista. Moni Kristan fani odottaa jo malttamattomana Kristan kuulumisia. Ennen kuin kerron niin avaan hiukan uusille lukijoille kuka Krista on. Krista on päässyt ilmaiseen valmennukseeni n.3 kuukaudeksi. Miksi? Ihan koska minä halusin. Halusin tarjota mahdollisuuden jollekkin ja samalla haastaa itseni valmentajana. Kristasta on paljastunut sitkeä tyyppi. Olemme nyt tavannut kolme kertaa. Alkukartoitus, jalkapäivä ja eilinen selkä- vatsapäivä. Jalkapäivän jälkeen Krista oli jokseenkin kaikkensa antanut ja reidet ovat muistutelleet aika-ajoin olemassaolostaan. Eilinen selkäpäivä oli jokseenkin kevyempi. Kristaa kauhistutti leuanveto jo ennen treeniä mutta hyvin se meni kevennyksellä.Ruokailutkin ovat alkaneet kuulemma sujumaan... Muutamaa mielentekoa lukuunottamatta. Pähkinäsuklaa oli ollut mielessä mutta urheana likkana Krista oli ottanut ohjeiden mukaan rahkaa. Ja taas, valmentaja on ylpeä valmennettavastaan. Tällä mimmillä on sisua vaikka mihin, jos vain jaksaa painaa eteenpäin samalla tavalla kuin tähänkin asti.


Kristan ruokaa! Aikaherkullisen näköistä vai mitä?
Monia kiinnostaa varmasti Kristan syömiset. Krista syö perus ruokaa eli kana, kala, jauheliha, kasvikset, rahka.... Ei mitään ihmeellisyyksiä. Syöminen ei kuitenkaan ole tähtitiedettä vaan jos keskitytään puhtaaseen mahdollisimman vähän prosessoituun ruokaan niin pääsee jo pitkälle. Rahka ei ehkä ole paras valinta mutta moni kokee sen kätevänä. Kuitenkaan yksikään valmennettavistani ei syö 5 purkkia maitorahkaa päivässä :D Itse pidän kiinni 1 purkki maximissaan päivässä hätävarana tai kun munat tulevat korvista ja pavut sieraimista niin syön sen. Sen verran alan olemaan jo kova bodari että rahka menee jo hätätapauksessa ilman makeutusta. Silloin on jo aika kova ja toinen on kun munan valkuaiset menevät raakana. Näin kova en kuitenkaan ole.... Vielä on petrattavaa. Alkutekijöissähän tätä vasta ollaan ja täysin raakile itsekkin.

Loppuun minulla on ilo ja kunnia esitellä uuden konseptini ryhmävalmennusten ja yksilövalmennusten osalta!


Minulta kysytään usein ryhmälle tarjousta. Nyt minulla on ihan oikea palvelupaketti ryhmälle. Eli voit tulla minun kokoamaani ryhmään mukaan tai koota oman ryhmäsi jota valmennan hyvinkäällä. Jokainen saa itseään tukevat ohjelmat ravinnon ja liikunnan osalta. Takana on iso kasa lähiseudun yrityksiä. 

Seuraava ryhmä aloittaa 19.5.2015 ja ennakkoilmoittautumiset 30.4 mennessä hintaan 190€/3kk! Aika superia! Lisätietoa minulta!

Aurinkoista päivää!
-Niina-
@ptniinanevalainen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogitekstisuositus

Viikko lähtöön! Matka kohti Everestiä

Nyt tuntuu, että lähtö koittaa liian äkkiä. Asiakkaiden kanssa on hyvä pöhinä päällä. Ryhmävalmennuksissa on saavutettu mahtavia tuloksia ja...