torstai 7. syyskuuta 2017

Seuraava tavoite lyöty lukkoon!

Thaimaan matka kirjoitukset keräsivät ennetysmäärän lukijoita. Olin hiukan jopa häkeltynyt lukijamäärästä. Hienoa, kun jaksoitte lukea meidän perheen reppureissusta. Jos et vielä ole kerennyt lukea matkastamme, niin viimeisen osan löydät TÄÄLTÄ


"Olen aina ollut hiukan seikkailija luonne. Haluan myös matkustaa ja nähdä maailmaa. Haluan oppia erilaisista kulttuureista ja nähdä maailman upeimpia paikkoja. Haluan harrastaa liikuntaa. Kun päätän jotain, toteutan sen. Jos se vaatii läpi harmaan kiven menemistä, niin minä menen." Minä

Olemme suunnittelemassa jo seuraavaa matkaa. Se vaatii hiukan valmistautumista niin henkisesti, kuin fyysisetikkin. Kaiken kiireen keskellä nautin, kun olen saanut lyötyä tavoitteen lukkoon seuraavaa matkaa ja valmistautumista varten. Tästä päivästä lähtien täältä blogini ja instagramin kautta pystyy seuraamaan minun ja mieheni valmistautumista Everestille!

Tarkoitus olisi kavuta ainakin eteläiseen base camppiin. Korkein kohta tulisi olemaan 5545 metrin korkeudessa, Kala Patharin harjanteella. Eli seuraava matkamme suuntautuu nepaliin! Tarkka reitti ja majoitus selvinee kunhan olemme räätälöineet matkan. Matkanjärjestäjä on luultavimmin paikallinen. Matka tullaan toteuttamaan aikaisintaa vuoden päästä. Tällä matkalla lähdemme kahdestaan, ei perheenä. On pitkä aika olla erossa tytöstä, mutta uskon että vanhemmille tilanne on haastavampi, kuin tytölle, jolla on maailman ihanimmat isovanhemmat!

Olen aina tykännyt luonnosta ja patikoinut paljon. Miehelleni patikointi on hiukan uudempi harrastus. Eipä tarvinnut hänenkään kauan arpoa lähtemistä mukaan, kun ilmoitin matkan määränpään.


Rakastan suunnittelua ja tietyllä tavalla rakastan odottamista. Pieni jännitys on hyvästä! On kiva lukea muiden kokemuksia, miettiä mukaan otettavia varusteita ja tulevia haasteita. Lentojakaan ei ole vielä varattu, joten niidenkin metsästys on omalla tavalla kivaa.

Liesijärvi
Taisin olla dietillä... 
Tarkoitus on käydä hiukan patikoimassa ja yöpymässä syksyisessä suomessa ulkosalla. Otan mielelläni vastaan ehdotuksia kivoista patikointi kohteista. Lihaskunto ei nyt ole matkalla suurimmassa osassa, mutta en aijo luopua myöskään rakkaasta kuntosaliharjoittelusta. Kuntoutan edelleen kättäni. Aerobista harjoittelua olenkin jo pikkuhiljaa lisännyt. Body fitness kisoihin en aijo nyt suunnata, koska se vaatii 100 lasissa painamista. Nyt ei ole sen aika, kun käsikin vaatii oman aikansa kuntoutua kunnolla.

Jos et vielä seuraa minua instassa, niin nyt mukaan seuraamaan!

@ptniinanevalainen
-Niina-

2 kommenttia:

  1. Muori ehdottaa että kipitätte pari kotimaista patikointireissua ja huiputatte pari lapin tunturia, ennenkuin lähdette sinne Nepaliin. Patikointi rinkka selässä on oudokseltaan erilaista ja kun siellä Nepalissa joutuu tekemään kaiken ohuessa ilmanalassa, niin hommasta tulee vielä hiukkasen haastavampaa... Harjoitteluksi käy vaikkapa tuon Ruotsin korkeimman huipun korkkaaminen talvioloissa.... tsemppiä ja kivoja retkiä... t. Myy-muori (Kröhöm, minä muuten huiputin Saanan tuossa Juhannuksen jälkeisellä viikolla!!)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä ehdotus! Olemme kipittäneet jo "muutaman" kotimaisen reissun. Valmistaudumme kyllä matkaan erilaisin retkin :) Rinkan kanssa olemme reissanneet kyllä, tiedämme mitä se on. Nepalissa tulee olemaan selässä päiväreppu. Lähdemme etsimään haasteita ja valmistautumisesta huolimatta niitä varmasti tulee vastaan. Sallan huiputus on hieno juttu!

      Poista

Blogitekstisuositus

Viikko lähtöön! Matka kohti Everestiä

Nyt tuntuu, että lähtö koittaa liian äkkiä. Asiakkaiden kanssa on hyvä pöhinä päällä. Ryhmävalmennuksissa on saavutettu mahtavia tuloksia ja...