tiistai 18. lokakuuta 2016

Mieheni silmin

Katsotaampa bodyfitness kisaajan elämää hiukan toisesta vinkkelistä...


Kisakaudella elämä kisaajan kanssa on hiukan erilaista... Kuulemma... Näin rakas mieheni kertoo elämästä kanssani.

Kaupassakäynti
Älä poikkea kaupassa polulta. Polku alkaa salaattiosastolta ja päättyy vessapaperihyllylle (jokainen tavara on tärkeä). Parempi noudattaa valmiiksi kirjoitettua kauppalistaa. Älä unohda mitään ja varaudu jo mielellään tulevaan. Pysy aina askeleen edellä valmentajaa ja kisaajaa. Seuraavan päivän ruokavalio voi olla jo erilainen kun tänään. 

Vapaapäivä
Jos suunnittelet reissua johonkin ota huomioon ruokailuajat + vessatauot. Myös eväiden kuljetus on hyvä huomioida. Yöpyessä reissunpäällä on parempi selvittää treenimahdollisuus kohteessa. Kaikki vapaapäivät alkavat salilta. Poikkeuksia ei ole. 

Ruokailut
Eväitä valmistettiin viikonloppuisin useampi tunti. Tämä helpottaa arkea. 

Treenit
Treeneistä ei lipsuta. Treeni tehtiin vaikka mökillä yhdessä. Treeneihin Niinaa ei tarvinut potkia, ne hoitu aina. Mieliala treenatessa oli joskus hyvinkin.... kireähkö. Yhdessä mentiin treenaamaan-> Erikseen ulos. Ruan jälkeen tilanne tasoittui.

Ajankäyttö
Mitä paremmin suunnittelet, sen helpommalla pääset.

Kisaviikko
Sitähän muistellaan jo lämmöllä. Valittaisko joku mies alastoman naisen maalaamisesta?  Valo häämöttää jo tunnelin päässä. 

Yhteenvetona: Mahtavaa aikaa kaikkineen kireyksineen. Urheilu on avannut uusia ovia koko perheelle ja opettunut paljon. Joka dietin jälkeen olo on fiksumpi. 

"Ja onhan se omalla tavalla kivaa kun muija keikkuu bikiineissä korkkareilla illasta toiseen."


Saikohan joku käsityksen, että kipsutan korkkareissa päivät pitkät täydessä meikissä? Voin kertoa että räkäposkella treenaaminen on välillä hyvinkin kaukana Glamourista. Mutta silloin tarvitsen miestäni huutamaan hacin (eräänlainen kyykkylaite) viereen itselleni vielä ne muutamat toistot. Voisin väittää että olen nähnyt miehen suupielessä välillä pienen virneen kun romahdan hacin alle viimeisillä voimilla...Mieheni kertomuksesta, jonka tiivistin tähän voi päätellä ettei se diettiläisen kanssa elämä niin kamalaa ole. Ja ihana kuulla, että aika on meille molemmille antoisaa. Vielä en saanut kuitenkaan lupaa uuteen diettiin, koska aikatauluuni ei kuulemma sovi :D Onneksi kotona on myös yksi järjen ääni.

Se on niin tärkeää miten kumppani suhtautuu toisen elämään. Jos olet laihduttaja ja kumppani on kaljaa kittaava mätisäkki, niin... No jokainen taabaa tyylillään, mutta voisin väittää että suhde ei ainakaan vahvistu jos tukea ja ymmärrystä ei löydy. Illalla kun raahaudun töistä kotiin, niin parasta on kun ruoka on valmiina. Kynttilät palaa ja saan vaan lösähtää sohvalle syömään tarkasti lasketun aterian ja voin luottaa, että ateria on grammalleen oikein! Tai kun erehdyn dietillä miettimään jäätelöä, niin takaa kuluu "Lauantaina sitten jos saat luvan."

Näissä sanoilla nauttimaan vapaapäivästä!-Niina-
@ptniinanevalainen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogitekstisuositus

Viikko lähtöön! Matka kohti Everestiä

Nyt tuntuu, että lähtö koittaa liian äkkiä. Asiakkaiden kanssa on hyvä pöhinä päällä. Ryhmävalmennuksissa on saavutettu mahtavia tuloksia ja...