maanantai 4. huhtikuuta 2016

Kisavalmistautumista

Vajaa kaksi viikkoa kisoihin. Tälläkertaa fiilis on mitä mahtavin, vaikka jalka jo vähän painaa. Mutta niin sen vähän tässä vaiheessa kuuluukin. Kuitenkin dietti on sujunut paremmin kun osasin odottaa. Aina voisi toki olla vähän paremmin. Tälläkin kertaa dietin aikana elämäni mullistui kokonaan ja kaikkeen siihen nähden dietti sujuu vallan mainiosti! Vaikka voittoa ei tulisi niin minulla on olo että olen tehnyt kaikkeni ja antanut parastani. Katsotaan mihin se riittää. En jää vollottamaan surkeeta elämää jos finaalipaikka ei napsahda kohdalleni. Selviän kyllä :D

Bootcamp vai bootycamp ja vielä hymy herkässä

Nyt olen kaikesta tulevasta niin fiiliksissä että näillä energioilla jaksaa kisapäivään asti. Aijon tehdä töitä vielä viikon verran, jonka jälkeen rauhoitun viimeistelypäiville. Pidän reilun viikon kisataukoa ja valmistaudun suoritukseen ja palautumiseen. Ja aijon syödä hyvin ennen dietin jatkumista. Eli kyllä, jatkan diettiäni kisojen jälkeen ainakin 1-2kk pikkuhiljaa hiilareita ja ruokamääriä lisäilemällä. Aijon palautua järkevästi, jotta kroppa jaksaa mukanani vielä jatkossakin. En myöskään jätä aerobista pois heti vaan vähentelen määriä pikkuhiljaa. En ole nytkään vetänyt jokapäivä aerobista, vaan muutaman tasasykkeisen ja muutaman hiitin per viikko. Tämä on toiminut hyvin, eikä kroppa ole lyönyt stoppia päälle niin kuin syksyllä. Yllätyksekseni tälläviikolla minulla säilytettiin ruokani ja jopa hiukan lisättiin. Ei siis valittamista! Salitreeniä olen jaksanut hyvin vaikka välillä 12h työpäivän jälkeen voimatasot ei ole ihan niin hyvät kun voisivat olla. Täysillä kuitenkin on menty ja onneksi minulla on useimmiten treeniseuraa, joka edes hiukan potkii minua eteenpäin. Tässä vaiheessa tukijoukkojen apu korostuu.


 Iso kiitos myös toimiville lisäravinteille. Hirveesti en lisäravinteita käytä. Tiedän, että moni diettiläinen käyttää tuplat tai triplat minuun verrattuna. Huomasin viimedietillä kroppani reagoivan turvotuksella joihinkin tuotteisiin, jonka takia dietin takia en niitä halua käyttää. Tällähetkellä käytössä on kuitekin monivitamiini, sinkki, hiilarilisi, aminot (eaa,bcaa), vihreätee kapselit ja rasvanpolttajat. Itse tilaan tuotteet TÄÄLTÄ!

Olen myös suunnitellut kisoja seuraavan aamun prunssia. Tämä aamupala on se mitä koko perhe odottaa. Pitkän kaavan mukaan: voisarvia, lohikakkua, mutakakkua, töhnämunaa, karkkia ja karkki-kermavaahtokaakaota. Ehkä en itse ole toivonut kaikkia herkkuja, mutta aamupalahan on koko perheelle eli luvassa sokeriöverit ja päiväunet. Siinä teille jotka luulette, että minä en herkuttele koskaan!

Minulta on kysytty myös, mitä aijon syödä kisojen jälkeen? Ajattelin syödä suklaata heti kun pääsen lavalta ja mennä syömään kunnolla ravintolaan kannustusjoukkojen kanssa. Sen jälkeen suoraan kotiin. Ehkä juoda lasin viiniä ja kokemuksesta tiedän, että oon illalla aika loppu ja könyän aikaisin nukkumaan :) Hassuinta tässä kuitenkin on se ettei edes tee juuri nyt mieli mitään ihmeellistä. Ei jätskiäkän koska vedin viikonloppuna Ben & Jerrys purnukan. Se olikin sitten vika herkku ennen kisoja.

Kisameikin kokeilua, vähän jätettiin laimeemmaksi kun lavameikki.

Tälläkertaa kisameikkini loihtii Paula, jonka kanssa testailtiin kisameikkiä lauantaina. Luottokampaajani Emmi tekee edelleen hiukseni. Annoin molemmille aikaslailla vapaat kädet. Tiedän, että lopputuloksesta tulee ihan mahtava. Kaksi super hyvää tyyppiä! Minulla on kaikin puolin todella rauhallinen fiilis kisapäivästä ja luotto taustajoukkoihin on kova. Myös miheeni joka aloittaa kroppani maalailemisen keskiviikkona. Moni on kysynyt, että miksi en mene suihkurusketukseen. En mene sen takia, että kotona maalaillessa saan viritettyä itseni kisafiilikseen pikkuhiljaa. Protanin tuoksu virittää fiiliksen huippuunsa :) Jokaisella on varmasti oma tyylinsä etsiä kisafiilis ja virittäytyä tunnelmaan.

Muistakaahan seurailla minua istagramin puolella. Blogia en välttämättä kerkeä valmistautumistohinassa päivittelemään. Kuvia luvaan laittaa melkein päivittäin instaan. Minut löytää nimellä @ptniinanevalainen

Kevät terveisin
-Niina-

2 kommenttia:

Blogitekstisuositus

Viikko lähtöön! Matka kohti Everestiä

Nyt tuntuu, että lähtö koittaa liian äkkiä. Asiakkaiden kanssa on hyvä pöhinä päällä. Ryhmävalmennuksissa on saavutettu mahtavia tuloksia ja...