perjantai 22. huhtikuuta 2016

Elämäntapana fitness

Kisat tuli ja meni. Ja muut taitavat olla minun suorituksesta enemmän harmissani kun minä itse. 6,7 ja 8 saivat samat pisteet ja minut tiputettiin sijalle kahdeksan. Kyllähän se laittaa harmittamaan. Mutta jos hanurissa on rasvaa ja lihasmassaa liian vähän, niin turha alkaa ruikuttamaan. Ei se  viimeistely olisi sitä rasvaa sieltä jassosta polttanut. Kaks viikkoa kun olisi lisää diettiaikaa saanut, niin pyllykin olisi ollut rasvattomampi. Ehkä ensikerralla. Mutta nyt on tauon paikka!

Rekisteröinti
Mitä mulla oli kisakassissa :D

Käyn läpi vähän omaa kisapäivääni.

7.15 Meikki ja siitä hippulat vinkuen kampaukseen.

Meikin teki Paula. Paulan löytää www.paulastrom.fi Paulalla on oma kampaamo oman asuntonsa yhteydessä. Suosittelen kovin, jos meikkiä tai kampauksia tarvitsee esimerkiksi kesän juhliin.

Paula <3
Meikki ja hiukset
Hiuksista huolehti hovikampaajani Emmi. Emmi sai aika vapaat kädet jälleen hiusten laittoon. Joitakin rajoituksia annoin. Koska niinhän siinä kävi, että taka posessa hiukset unohtuivat selkään. Emmi on loihtinut melkein kaikki kuvaus kampaukset ja kisameikkejäni kahteen kertaan eli http://www.redpoint.fi/ löytyy huippu osaaja. Emmi on luotettava! Red Pointin ilmapiiri on muutenkin mukava, joten jos haluaa koko juhlapoppoon laittaa kuntoon samalla kertaa niin SUOSITTELEN!

Emmin kästtelyssä
Kaunistautumisen jälkeen nokka kohti kisapaikkaa ja odottelemaan omaa vuoro. Aikataulut olivat jo tässä vaiheessa ihan pielessä, joten odottelua sitten riittikin kolmisen tuntia. Onneksi jännättiin ekaksi Rosa-Liaa ja sen jälkeen kulutettiin huoltajani kanssa aikaa. Katja saikin öljytä minua moneen kertaan. Kiitos siitä ;) Tunnelma meinasi hiukan latistua kun nälkä oli kova. Suorituksen jälkeen marssin Tomin luokse kuvauksiin ja saimmehan muutaman hyvän kuvankin.


Junior kisaaja Rosa-Lia ja joku vanhus...
Öljyä ja tissien liimausta. Tässävaiheessa aloin pohtimaan vakavissani silikooneja.

Kuvaaja: Masa
Sitten syömään. Tokomo Tiki Baariin Helsinkiin. Ruoka oli ihan mahtavaa ja palvelu hyvää. Kiitos facebook kavereilleni vinkista. En vetänyt ähkyjä. Muutama lasi punaviiniä maistui taivaalliselta. Kotiin  ajellessa, oko projektin helpotus taas pääsi valloilleen ja pitihän sitä muutama kyynelkin tirauttaa. Sain perheeltäni pokaalin! Voin sanoa, että tämä pokaali oli jopa tärkeämpi kun se mitä lavalla jaettiin. On se perhe vain kaikki kaikessa vaikka dietillä sitä joutuu pitkälti ajattelemaan omaa napaansa. Matkalla kotiin iski irtokarkki himo, joten filkkarin kautta. Ei kuitenkaaan lähtenyt ihan lapasesta. Illalla nimittäin punaviini jäi lasiin ja ben&jerrys pakkaseen. Uni tuli aikaisin, niin kuin arvelin.
Ruokaa
Kisojen jälkeisiä fiiliksiä
Mun pokaali <3 Vähän väsynyt äiti...
Aamulla viideltä ylös. Tässä vaiheessa kuola alkoi valumaan jo pelkästä puuron ajattelimisesta. Päädyin kuitenkin kattamaan herkku brunssin pöytää. Niinhän siinä kävi, että kolme tuntia vietimme keskustellen ja nauraen perheen kesken aamupala pöydässä. Voin sanoa, että paras aamu hetkeen!


Paljon puhutut töhnämunat. Oli muuten julmetun makeita, mutta omatekemiä :)Sitten pidinkin lomaa muutaman päivän. Yrittäjälle se on kuitenkin haasteellista. Pidin kuitenkin pääni ja keskityin asunnon tyhjentämiseen ja palautumiseen alkuviikon. Järjestelin ajatuksia ja nyt tulevan syksyn tapahtumat alkavat selkiytymään päässäni.

Palataampa otsikkoon. Elämäntapana fitness. Fitness ei tarkoita vain sitä yhtä kisapäivää, ei ainakaan minulle. Syön rennosti dietin ulkopulella. En ole ikinä ollut einesruoan ystävä. Joten ruoka on pääosin itsevalmistettua. Sinne mahtuu myös herkkuja, sopivasti. Liika  ruoan tarkkailu ei ole hyväksi, joten tietty rentous pitää löytyä. Dietti on eriasia, painoa pitää saada pois. Silloin ei lipsuta.

Kävin kisojen jälkeen jo maanantaina ja keskiviikkona hölkällä, tiistaina ja torstaina salilla. Salitreenit olivat kevyitä ja palauttavia. Juoksu rullasi kivasti ja kesällä pitääkin lähteä muutama kymppi hölköttelemään. Nyt aijonkin tehdä salilla hetken aikaa mitä huvittaa, ilman ohjelmaa. Haluan pitää hetken aikaa rentouden tekemisessä. Samoin syömisessä. Nyt hetki palautellaan. En ole ihmistyyppiä jolla rasvat on 15% hujakoilla ympäri vuoden. Kyllä ne rasvat saa pompata sinne 20% ja painoa  saa tulla lisää. Koitetaan kuitenkin ettei 10kg tulisi parissa viikossa lisää, Tehdään tämä fiksusti. Nyt on palautunut kroppaan jo nesteet ja alan näyttämään terveeltä. Mitä nyt kisavärin läntit näyttävät lähinnä rutolta ja kynnet on lennellyt yksi toisensa jälkeen. Ripset on kuitenkin pysynyt silmissä. Tästä suuri kiitos Monikalle http://www.goldeneyelashes.fi/ ja varpaan kynnet näyttävät vieläkin kuin juuri lakatuilta. Johanna teki minulle superhyper jalkahoidon ja käsihoidon. Hyvinkäällä jalkahoitola JH http://www.jalkahoitolajh.com/ teki ihan mahtavaa työtä. Tässä hyvä vinkki esim. äitienpäiväksi. Kesäjalat!


Suur kiitokset: Markolle Powerille, Mieheleni, lapselleni, ätilleni, Masalle ja kaikille jotka ovat auttaneet projektin kanssa jälleen minua ja kuunnellut diettihömpötyksiä. Nyt lupaan keskittyä muuhun.
Seuraavan aamun pöhö :)
Kevät terveisin 
-Niina-
@ptniinanevalainen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogitekstisuositus

Viikko lähtöön! Matka kohti Everestiä

Nyt tuntuu, että lähtö koittaa liian äkkiä. Asiakkaiden kanssa on hyvä pöhinä päällä. Ryhmävalmennuksissa on saavutettu mahtavia tuloksia ja...