sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Skiexpo ja halloween
Ihana istua alas ja ajatella mennyttä viikkoa. Viikonloppu on ollut, niin kiireen täyteinen ja mahtava. Perjantai meni messuhumussa. Skiexpo ja digimessut järjestettiin helsingin messukeskuksessa viikonloppuna. Tottakai olin paikalla katsastamassa tarjontaa. Pistin jälleen merkille näytteelleasettajien kiinnostuksen mediaa kohtaan. Messuilla huomaa hyvin ketä oikesti kiinnostaa tuoda oma tuote esille. Tein testin. Laitoin mediapassin mahdollisimman näkyville kävelimme kojulle kamera tanassa. Useammalla kojulla meille käännettiin selkä tai tervehdittiin ystävällisesti, mutta ei esitelty tuotetta. Vaikka saatoimme pällistellä kysyvän näköisesti, niin kukaan ei halunnut tulla juttelemaan meille. Onko vika naamassani vai suomalaisessa luonteessa?

Muutama näytteilleasettaja oli oikeasti palvelualtis ja näin ollen teen heistä varmasti vielä juttua. Erityisesti yksi nousi ylitse muiden se oli Gigantin piste. Myyjä oli erityisen palvelualtis ja osasi hommansa. Ei kuitenkaan tyrkky. Tyrkyllä tarkoitan hyökkäävää ja ahdistavaa. Me etsimme sopivaa kameraa. Myyjä tuli heti luoksemme ja osasi kertoa kamerasta paljon tietoa, josta on maallikolle hyötyä. Hänellä oli kännykässään ablikaatio, jota pystyi käyttämään yhdessä kameran kanssa. Osasi kertoa myös siitä. Mielestäni tähän pitäisi messuilla pyrkiä. Opettele myymään tuotettasi. Markkinoi, hymyile, auta, puhu, näytä kiinnostuneelta, ota media vastaan hyvin, koska niiltä saattaa saada ilmaista mainosta! He tuovat tuotteesi esille, jos osaat hommasi ja osaat markkinoida tuotteen hyvin.


Messuilla oli paljon näyttelleasettajia ja vuosi vuodelta tuntuu että kojut kasvavat. Hyvä niin. Talvi muoti oli esillä näyttävästi. Mitä talvi tuo sitten tullessaan? Värikkään vaatteet. Niin kuin salivaatetuskin on nyt värikäs.

Messuilla oli nuoria paljon. Niin kuin arvata saattaa. Lautailu, jääkiekko, säbä, digi, skeittaus, laskettelu kaikki kiinnostavat nuorisoa. Nuorille oli järjestetty paljon tekemistä. He saivat varmasti kokopäivän kulumaan messuilla. Aikuisille oli sitten tarjolla erilaisia matkailu vaihtoehtoja. Itse olen käynyt messuilla monta kertaa. Nuorena messuja saattettiin odottaa usempi viikko. Viekää vanhemmat nuoria messuille. Messuilta saattaa löytyä uusi kiinnostuksen aihe. Monia lajeja pääsee kokeilemaan ja näin innostus uuteen saattaa herätä.Lauantaina meillä olikin sitten Halloween meninkiä kotona. Näistä kuvat kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Voin sanoa että huomattavasti kivempi herätä sunnuntaina tyttölauman kikatukseen kun päänsärkyyn. Eli meidän juhliin ei kuunut tälläkään kertaa alkoholi. Voin sanoa että tämä seura oli mukavampaa kuin känniset aikuiset.


Minun Halloweeniin ei ole koskaan kuulunut karkki vai keppos kierros, mutta se on kokoajan lisääntynyt myös suomessa. Viimevuonna lapsemme olikin jo kierrosta toteuttamassa ja tänävuonna itsekkin pääsin mukaan. Oli kiva huomata miten ihmiset olivat varautunut kierrokseen. Saalis oli jättisuuri! Lapset olivat myös hyvin kohtelijaita. Meidän kepposemme oli hyvin kevyt. Huudettiin vain BÖÖ! Jos ei ollut tarjota karkkia. Lapset toivottivat hyvää Halloweeinia ja sanoivat ettei haittaa jos ei ole karkkia. Näin kaikille jäi hyvä mieli. Vain yksi talo tokaisi ettei Halloweeniä juhlita kuin Jenkeissä. Lapset toivottivat kuitenkin hänellekkin hyvää Halloweeniä :)Pian palaan blogissa ravinnon ja treenien pariin. kerron seuraavassa postauksessa enmmän omista treeneistäni. Olen huono kuvaamaan salilla. Kun treenataan niin treenataan eikä kuvailla. Lupaan panostaa tähän seuraavaa postausta silmälläpitäen. 

Valmennukseen pääse vain harvat ja valitut ensivuonna. Jos olet kiinnostunut niin ota yhteyttä sähköpostilla. Voidaan jutella tavoiteistasi ja mahdollisuudesta valmennukseen.

Ensiviikolla on myös keravalla bootcamp vai bootycamp treenit. Pääset ilmoittautumaan mukaan sähköpostilla niina2008@hotmail.fi tai Facebookissa.

-Niina-
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogitekstisuositus

Viikko lähtöön! Matka kohti Everestiä

Nyt tuntuu, että lähtö koittaa liian äkkiä. Asiakkaiden kanssa on hyvä pöhinä päällä. Ryhmävalmennuksissa on saavutettu mahtavia tuloksia ja...