sunnuntai 11. lokakuuta 2015

Mika Nyyssölä ja Pia Pajunen

Toinen messupäivä on alkanut. Aamupuuron jälkeen auton nokka kohti lahtea. Suoraan pohjoismaiden mestaruuskilpailuihin katsomaan Mika Nyyssölää joka kilpailee kehonrakennuksessa alle 80kg sarjassa. Upea fysiikka. Tässä Mikan muutama taidon näyte!


Ethän käytä kuvia ilman lupaani!


Haastattelin heti alkuun myös Pia Pajusta Fastin pisteellä. Pia  kilpaili eilen ensimmäistä kertaa PRO fitneksessä. Pia sijoittui kolmanneksi. Hän on tyytyväinen suoritukseensa.  Kertoi myös, että ensivuoden suunnitelmat ovat auki ja kisojen osalta pitää katsoa miten kisat kalenteriin sijoittuu. Mutta kisaamaan hän lähtee ensivuonna. Tänään Pian voi bongata fastin pisteeltä.Tänään tiedossa vielä lisää postauksia suoraan paikanpäältä. Nettiyhteys ei toimi kunnolla vieläkään mutta olemme kehitelleet toimivia ratkaisuja.  Muistathan seurata instagramia josta voi bongata ajantasaista tietoa kisoista ja messuilta.Muistalukea aikaisemmat päivitykseni messuilta!

-Niina- 
@ptniinanevalainen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogitekstisuositus

Viikko lähtöön! Matka kohti Everestiä

Nyt tuntuu, että lähtö koittaa liian äkkiä. Asiakkaiden kanssa on hyvä pöhinä päällä. Ryhmävalmennuksissa on saavutettu mahtavia tuloksia ja...