lauantai 10. lokakuuta 2015

Mitä sitten tein Nordic fitness expossa?

Mitä työpäivääni kuului? Mitä bloggeri tekee isoilla messuilla? No pongaa tottakai mieluisaa tekemistä. Tutustuu ihmisiin ja yhteistyökumppaneihin. Bongaa julkkiksia ja kirjoittaa raporttia. Kiroaa kun yhteydet ei toimi ja juo kahvia. Kiroaa lisää kun yhteydet ei toimi ja bongaa lisää mieluisaa tekemistä.Lyhyesti kiteytettynä mukava päivä.

Super massaa!

Päivän paras!Odotellaan nettiyhteyden löytymistä ja kännykän toimimista.

Muutama leuka.

Yksi asia minkä painoin mieleen oli että monet näytteelleasettajat saattoi jopa kääntää selän kun huomasivat median edustajan. Eikö tällöin pitäisi ryhdistää selkä ja mainostaa omaa pistettään. Tiedä häntä mutta ne jotka ottivat kontaktia minuun saa pian propsit kotiin!

Onkohan hetkeksi välipalajuomaa ja patukkaa...

Mitä nämä on?


Huomasithan kisan edellisessä postauksessa? Kannattaa osallistua kilpailuun koska voittopaketti saattaa kasvaa lähiaikoina. Tällähetkellä paketissa on Jamelan  upea tuotepalkinto.


Muokkailin edellistä postausta. Kirjoitin postauksen infopisteellä seisten, koska internetyhteys ei koneellani toiminut kunnolla. Toivotaan että huomenna sujuu paremmin. Otetaan mukaan erinäisiä vempeleitä jotta homma hoituisi kunnialla.

Lopuksi kävimme vielä ihastelemassa tankotanssia. 
En ole aikaisemmin nähnyt kunnon tankotanssia läheltä livenä. Tytöt veti oikein mallikkaasti tangon kanssa. Tätä voisi joku kerta lähteä vaikka kokeilemaan! Kukakohan opettaisi minua?

Nyt on lebvon paikka ja huomenna uudestaan nokka kohti Lahtea.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogitekstisuositus

Viikko lähtöön! Matka kohti Everestiä

Nyt tuntuu, että lähtö koittaa liian äkkiä. Asiakkaiden kanssa on hyvä pöhinä päällä. Ryhmävalmennuksissa on saavutettu mahtavia tuloksia ja...