lauantai 10. lokakuuta 2015

Messupäivitys ja kilpailu lukijoille!

Ensimmäinen päivitys suoraan lahden Nordic fitness Exposta. Minut valittiin official bloggaajaksi koko messujen ajaksi ja luvassa on päivityksiä hyvään tahtii pitkin viikonloppua.
Ensimmäinen kosketus messu tapahtumiin oli Nicole Wilkinsistä. Kävin katsomassa bikinitytöt. Taso oli sitä mitä odotonkin. Eli kireetä pyllyä näkyi rivissä. Se pisti silmään että lava avustaja ja tuomari joutui huomauttamaan monta kertaa samoille tytöille etuasennoista. Poseeraukset ei näin ollen kaikilla ollut ihan hanskassa tai tyylejä on eri maiden edustajilla monia. Yhteyksien kanssa ollut ongelmia joten postaukset ja kuvat tulevat pienellä viiveellä. Lisää materiaalia kuitenkin luvassa vielä tänään!! Muistathan että kuvat omat minun omaisuutta ja kuvien julkaisuun tarvitset käyttöluvan. Joten ethän käytä kuvia ennen kuin olet kysynyt luvan.


 
Nyt meni todella oikealle henkilölle overal!

Pro kisaaja Roelly Winklaar
Tapahtuma on ollut upea ja monia tuttuja naamoja on tullut vastaan messulla.

Pyöräytetään messujen kunniaksi yksi kilpailu käyntiin. Kilpailu kysymys on: Minkälainen plogipostaus kiinnostaisi sinua eniten? Voit vastata kommentti kenttään, jos et halua viestiä julkaistavan niin ilmoitathan sen minulle kommentin yhteydessä.

Palkintona on Jamelan kierrätysmaterialalista valmistettu termosmuki ja hammasharja. Messujen kunniaksi saat myös Jamelan sivuilta alennuksen -20% Koodilla: ale20% (voimassa 30.11.2015 asti) Käy ihmeessä tutustumassa tuotteisiin! Minäkin tutustun ja kirjoitan pidemmän jutun näistä myöhemmin. Kisa on voimassa 18.10.2015 asti. Voittaja ilmoitetaan täällä!

Voit käydä tutustumassa myös Jamelan facebook sivuihin TÄÄLTÄ

Tästä laitetaan onnekkaalle pakettia! 

Pian laitan uutta postausta tulemaan!

Seuraathan jo minua istagramissa @ptniinanevalainen
1 kommentti:

  1. Heippa! Voisi kiinnostaa kovasti postaus jostain yksittäisestä treenikerrastasi kuvien kera... tai että millai yleensäkkin tällähetkellä treenaat (mm. treenijaot) ;)
    Terveisin Janika

    VastaaPoista

Blogitekstisuositus

Viikko lähtöön! Matka kohti Everestiä

Nyt tuntuu, että lähtö koittaa liian äkkiä. Asiakkaiden kanssa on hyvä pöhinä päällä. Ryhmävalmennuksissa on saavutettu mahtavia tuloksia ja...