torstai 1. lokakuuta 2015

Palautumis rapsaa


Näitä tulee ikävä, onneksi ne on ikuistettu :)
Kisat menivät miten meni ja nyt alkaa pikkuhiljaa taas ajatus pelaamaan. Olen pystynyt kartoittamaan paremmin mikä meni pieleen. Edelleenkään en ole löytänyt syytä miksi paino tyssäsi kesällä ja lopetti tippumisen. Sen tiedän, että se aiheutti omanlaisen stressin ja sitä kautta varmasti tilanne vain huononi minkä takia ei hyvään kisakuntoon päästy. Tiedä häntä. Mielestäni on kuitenkin tärkeää yrittää löytää syy kropan tottelemattomuudelle, jotta seuraavan kerran pystyn välttämään tämän. Kisani tuskin jää tähän kuitenkanaan vaikka joka kerta sanon että en ikinä enää rupea tähän. Tykkään kuitenkin elää kurissa ja nuhteessa, joten kohti uusia haasteita. Eväsboxien kantelu jatkuu edelleen palautteludietin takia. Nollasin itseni kunnolla Haikon kartanossa. Palvelu oli jokseenkin ylellistä :)



Haikko
Löysin totta kai itse muutamaan otteeseen kuntosalilta

Päänvaivaa aiheutti jalkaprässistä loppuvat painot....

Erilainen hotelliaamupala kuin oulun Ompussa

Upea ilta
Kisojen välissä kynteni tehtiin uudelleen vaikka toiset kisani jäikin välistä. Vantaalla toimiva Upean olon keskus tarjosi minulle niin hyvää palvelua ETTÄ! Muistattehan myös tarjouksen ripsienpidennykseen Riihimäelle. Minun ripseni on vieläkin kuin uudet! TARJOUKSEN LÖYDÄT TÄÄLTÄ
Kisakynnet
Arkikynnet

Mitä palautuminen sitten minulle tarkoittaa? Pikkuhiljaa palaamista arkeen ja elämän normalisoitumista. Töiden tekemistä täydellä teholla. Kehonhuoltoa ja treenaamista. Oikeastaan eipä elämäni hirveästi ole muuttunut dietistä. Ne eväsboxit kulkee mukana ja treenit jatkuvat. Treenejä on kuitenkin huomattavasti vähemmän ja illalla en suuntaa suoraan nukkumaan, koska energiaa tuntuu riittävän paremmin. Kodista on jaksanut taas huolehtia ja omaan intohimooni keskittyä.

Oulun kisat jätin väliin koska yksin kertaisesti en saanut itseäni haluamaani kuntoon. Lavalle nouseminen ei tuntunut hyvältä. Viimeseen asti kuitenkin yritin. Hyvällä fiiliksellä päätin jättää Oulun väliin. Lentoliput oli hommattu ja hotelli maksettu, joten kampaajani Emmin kanssa lähdettiin kuitenkin toiselle puolelle suomea. Tuli kiva tyttöjen matka :) Emme käyneet katsomassa edes kisoja, Tottakai kisat olisi houkutellut, mutta omalta osaltani kisat ovat vieneet niin paljon rahaa, että päätin lippurahatkin käyttää johonkin muuhun.  Saas nähä missä virassa sitten minut Lahdessa nähdään ;)

Jo hyvin tankatut lihakset
Hotelli aamupala Oulussa. Pienellä fiksauksella saimme puuromme.

Tärkeänä olen itänyt myös aikaa perheen kanssa. Puhelin on ollut kiinni. Kävimme mm. tallinnassa pyörähtämässä koko perheen voimin. Päiväristeily oli raskas mutta ihan mahtava. Laivalla taas huomattiin miten vaikeaa on löytää terveellistä ruokaa (ilman suolapäällystystä). Yhden erikoiskahvin join matkan kunniaksi.

Olen päässyt myös istahtamaan alas ja miettimään kunnolla esivuotta niin kuin jo viime kirjoituksessa kirjoittelin. Työ ja kisakuviot ovat niin sevät kuin voivat vain olla ja ensivuosi tuntuu ihan mahtavalta. Tämä vuosi on mennyt kuin siivillä. Loppuvuosi meneekin asiakkaisiin keskittyen ja hiukan lomaillen vielä. Muutamaan vuoteen ei olekkaan kunnon lomaa tullutkaan vietettyä. Treenien suhteen keskitynkin nyt parantamaan takalistoni lihaksikuutta ja pitämään painon matalammalla kuin viime talvena. Keskityn viisaaseen palautumiseen.

-Niina-
@ptniinanevalainen 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogitekstisuositus

Viikko lähtöön! Matka kohti Everestiä

Nyt tuntuu, että lähtö koittaa liian äkkiä. Asiakkaiden kanssa on hyvä pöhinä päällä. Ryhmävalmennuksissa on saavutettu mahtavia tuloksia ja...