tiistai 22. syyskuuta 2015

Miten meni niin kuin omasta mielestä?

Ja tästähän päästään kisan jälkipuintiin... Noh mitäs tässä sen kummemmin puimaan. En päässyt lahteen ja sillä selvä. En olisi sinne kuntoni puolesta ansainnutkaan mennä. Näin nyt vain on näppylät. Tämän tiesin jo valmistutauessani että kunto ei riitä. Nyt joku voisi kysyä että miksi sitten menin sinne. Olen sitä mieltä että jokaisesta kerrasta oppii jotain uutta ja minulla on vielä paljon opittavaa. Halun kehittyä ja silloin matkaan pitää mahtua myös kokemusta. Jos joku odotti kyyneleitä niin valitettavasti niitä ei minun osaltani nähty. Jatko kuvioni on jo aika lailla selvät ja näistä kerron myöhemmin sitten enemmän.Todella moni kiinnitti huomiota kisalookkiini joka oli TODELLA onnistunut. Ja mikä parasta niin tutustuin kisojan tiimoilta mahtaviin tyyppeihin ja sain uusia yhteistyökumppaneita. Jaloistani huolehti Johanna. Ennen kisoja hän hoiti jalkani pehmeiksi ja huolehti ihanan lilan värin kynsiin. Jalkahoitola JH:n nettisivuille pääset TÄSTÄ

Ripsistä huolehti INKA

Mikä onkaan naisesta kivempaa kun herätä kauniina. Nyt voin sanoa että olen löytänyt helpotuksen arkeeni. Ripsien pidenyksen! Kisaripseni on kuitenkin hiukan pidemmät kun ne joita arjessa pitäisin, mutta nämä on yllä niin helpot. Ripset kiinnittävät huomion silmiin, joten en ole käyttänyt edes meikkivoidetta ripsien laiton jälkeen arjessa. Aika mahtava juttu! Ripset minulle laittoi INKA hiestudio D'sign. Oli ihan mahtavaa maata kaiken kisahärdellin keskellä Inkan käsittelyssä. Olin TODELLA tyytyväinen hänen ammattitaitoonsa. Ja mikä parasta niin D'sign tarjoaa kaikille lukijoilleni -20% kaikista palveluista lokakuun loppuun asti! Koodilla "HIUSSTUDIO5" saat alennuksen käyttöösi. Minä käyn ainakin huollattamassa ripseni uudestaan ja pidän huolen että näytän jatkossakin herättyäni kelvolliselta. D'sign löytyy Riihimäeltä.Heti ripsien laiton jälkeen. Eipä muuta meikkiä tarvinnut!

Sunnuntai aamuna kauniina ulos ja jälleen ilman meikkiä!
Moni huomasi myös mahtavat kynteni! Siis todella mahtavat. Sanoinkin kynsientekijälleni, että hän osasi kyllä tehdä juuri minun näköiset kynnet. Jälleen kerran kynsistä tehtiin näyttävämmät eli pidemmät kuin olisin itse arkeen laittanut, mutta niin mahtavat! Jos etsit upeita kynsiä niin suosittelen Upean olon keskusta Vantaalla. Heinän nettisivuille pääsee TÄSTÄ. Mikä mukavinta niin kynsien laiton lomassa oli mukava rupatella niitä näitä ja aika meni nopeasti. Itselleni tuli yllätyksenä miten paljon kynsille voikaan oikeasti tehdä. Lakata, pidentää, koristella, liimata kiviä, laittaa leimoja, tarroja... Ehkä voisin laitattaa arkikynnetkin :)


Upean olon keskus
Upean olon keskus
Sitten hiuksiin ja meikkiin. Ei todellakaan vähäsimpiin. Nimittäin Emmi joka on taikonut melkein kaikki kuvaus ja kisalookkini ei pettänyt tälläkään kertaa. Parempaa en olisi voinut toivoa. Halusin hiukan rokahtavan kampauksen, koska perus laineet ei ehkä ole se minun juttu, vaan mielestäni minulla saa ja pitääkin näkyä ulkonäössäni se MINÄ. Annoin Emmille vapaat kädet ja se näkyy! Kuvat kertokoot enemmän. Jos kaipaat oikeasti osaavaa kampaajaa niin http://www.redpoint.fi/ ja sieltä Emmi Rajala. Sopii varsinkin niille jotka haluavat erottua joukosta :) Emmillä on silmää! Emmi toimi kisoissa myös huoltajanani ja tästä olen myös hyvin kiitollinen. Kaikki meni melkein nappiin... Huulipunakin kerittiin laittamaan just ennen lavalle nousua ;)

Minä ja Emmi!

Tytöt laittautuu...

Terho-Tiimi

Iso kiitos myös Meijulle jäsenkorjauksesta ja Stiinalle hieronnasta ja kuivakuppauksesta. Nämä vaihduttivat kovasti aineenvaihduntaani joka oli jonkin aikaa aivan juntturassa. Hoidoista voin kirjoitella myöhemmin lisää. Me kaikki toimimme samn katon alla Hyvinkäällä www.terhotiimi.fi Kannattaa käydä kurkkaamassa meidän palvelut ja ankohtaiset tiedotteet.

Ensiviikolla palaan taas työmoodiin, mutta siihen asti minulla on vielä hiukan taukoa. Toisaalta odotan jo normaalin arjen aloittamista mutta hetken hengähdystauko tekee hyvää. Näin jaksan taas keskittyä myös muiden hyvänolon etsimiseen. Itse en ole pettynyt, mutta toki dietin vaikeudet painaa hampaankolossa, mutta en ole katkera mitenkään. parhaani tein ja se riitti tälläkertaa tähän. Seuraavalla kerralla taas pyritään parempaan. kunto on kuitenkin huimasti parempi kun viime kerralla kun kisasin. siihen olen tyytyväinen.

Kiitos myös Tiimilleni Trec nutrition

Tämä kuva on kisa-aamuna. Valitettavasti keräsin nestettä ennen lavalle menoa, joten lavakunto oli aivan toinen..

Kiitos myös omalle äidilleni bikinien teosta ja kaikille kannustusjoukoille jotka huusitte nimeäni katsomossa. Se kuului lavalle ja sai minut hymyilemään entistä enemmän. Kisasin niin mielettömiä tyttöjä vastaan että pelkkä ajatus hymyilyttää. Iso kiitos myös valmentajalleni Markolle. Marko on huolehtinut minusta jo useamman vuoden ajan ja opettanut minulle paljon ravinnosta ja treenistä. Näitä oppeja imen itseenni kuin sieni ja aijon jatkaa kisailua vielä. Viedään ensiksi tämä kisarupeama päätökseen ja sitten pää kohti tulevaa.

Tämän aamun aamusali

Lopuksi pahoittelen, koska jotkut kuvani on hävinnyt kännykästäni. Kännykkäni on kiukutellut, jonka johdosta kaikkien yhteistyökumppaneiden kuvat eivät päässeet blogiin asti. Käykäähän kuitenkin tykkäilemässä hoitoloiden facebookista jolloin saatte ajankohtaiset tiedot ja tarjoukset samantien tietoonne.

https://www.facebook.com/upeanolonkeskus KYNNET
https://www.facebook.com/tmiinkanikander RIPSET
https://www.facebook.com/terveysterho JÄSENKORJAUS + HIERONTA + KUIVAKUPPAUS
https://www.facebook.com/Parturi-Kampaamo-Red-Point-Oy HIUKSET+ MEIKIT

Seuratkaahan minua istagramissa. Siellä päivittelen kuulumisia useasti @ptniinanevalainen

-Niina-2 kommenttia:

  1. Jännityksellä odotin kuvia ja tuloksia kisapäivänä... olit tosi hyvännäköinen!!!! Toi keltainen on niin sulle sopiva väri. Upeeta :-)
    T: Janika

    VastaaPoista
  2. Aika vähän kisakuvia musta oli missään kun tipuin jo eliminaatiossa. Mulla on kasa kuvia ja näytän sulle kun taas nähdään Janika :)

    VastaaPoista

Blogitekstisuositus

Viikko lähtöön! Matka kohti Everestiä

Nyt tuntuu, että lähtö koittaa liian äkkiä. Asiakkaiden kanssa on hyvä pöhinä päällä. Ryhmävalmennuksissa on saavutettu mahtavia tuloksia ja...