lauantai 5. syyskuuta 2015

Mitä jos et vain onnistu?

Olen käynyt liutan erilaisia tunteita läpi parin viikon aikana. Tämä lienee kilpailijalle ihan normaalia. Varsinkin siinä vaiheessa, jos kaikki meinaa kaatua viimemetreillä. Olet tehnyt jälleen vuoden töitä. Odotat H-hetkeä, mutta kroppa ei vain toimi. Valmentaja antaa määräajan mihin mennessä pitää olla tapahtunut muutoksia, mutta vaikka mitä yritetään niin ei onnistu. Hyvin turhauttavaa.

Viikko vielä edetään veitsenterällä ja sitten katsotaan mihin kunto riittää. Järjellä kun ajattelee niin onhan tässä tapahtunut vaikka mitä. Kiloja on pudoteltu reilusti ja kroppahan näyttää hyvältä, mutta ei kisakuntoiselta. Kaikki sanovat että näyttää hyvältä ja kyllähän sinne lavalle mennään. Mitä jos itse ei ole tyytyväinen? Olen itseäni kohtaan hyvin kriittinen. Jos minulla olisi valmennettavana kisaaja, olisin myös häntä kohtaan kriittinen.

Kuvat on otettu hetki sitten. Meikki ja hiukset Paula Ström

Kuitenkin takaraivossani hakkaa sanat jotka kuulin Lahden kisoihin valmistavalla leirillä. "Me haluamme että kilpailijat voivat hyvin ja heillä on hauskaa." Tähän haluan pyrkiä. Olin miettinyt että Jyväskylään en ehkä saa vietyä parasta pakettia mutta haluan sinne kuitenkin nousta. Minulla on mahdollisuutena vielä Ouluu jyväskylän jälkeenkin ja sinne on vielä viikko aikaa Jyväskylästä. Sinne voisin saada vieläkin paremman paketin, joten yritetään! Jos se ei riitä niin ei riitä. Sitten aloitan varovaisen siirtymisen offille. Hyvin varovaisen. Kroppa on äärirajoilla ja haluan palautua mahdollisimman hyvin kisarupeamasta. Se ei riitä että kisaan dietataan, vaan kisan jälkeen aloitetaan dietti ikään kuin väärinpäin kropan palautteluksi.

Kuvat on otettu hetki sitten. Meikki ja hiukset Paula Ström

Ihmiset ovat olleet ihanan kannustavia. Välillä kesken työpäivää saattaa tulla viesti että "Mahtavaa, vielä muutama päivä. Kyllä sinä jaksat!" tai "Muista että olet vahva!" Se antaa lisäpotkua päivään ja taas huomaan jaksaneeni yhden päivän eteenpäin. Minulla taitaa olla parhaimmat kannustusjoukot ikinä! Se ei riitä että läheiset kannustaa, mutta myös kasa asiakkaitani jaksaa elää mukanani jokainen päivä. Ja kirjoittaessani tätä taas silmäkulma kostuu. Vaikka en lavalle pääsisi niin matka on ollut jälleen kerran ikimuistoinen. Teen tätä kuitenkin terveyttäni ajatellen, joten en halua rikkoa itseäni. Asiakkaani haluavat että pystyn jatkossakin hoitaa työni ;)


Nyt alkaa nostaa päätään taas leipomisvimma! Ostinkin jo kakkukirjan (meillä siis ei kukaan syö kakkuja) eli kai mä alan naapureille kyhäämään kakkuja. Leipominen on hyvää terapiaa pääkopalle. Minä kun en ole mikään pullantuoksunen kotiäiti. Kysyin tytöltä josko hän haluaisi leipoa kanssani, sain vastaukseksi "Äiti, mua ei kyllä huvittais." Jaahas, leivon siis yksin. Moni kysyy miten perheeni suhtautuu projektiin. Noh, lapsoseni on tullut äitiinsä ja häntä näkee kotona vielä harvemmin kuin minua. Hän tykkää alkaneesta eskarista, juoksee kavereilla ja harrastaa balettia. Osaa itse soittaa mummolle kun haluaa hoitoon tai lähtee yht' äkkiä kaveriperheen kanssa laivalle.  Eli mun muutamat jumpat eivät juuri häntä ole hidastanut. Kuitenkin se aika mitä pystyn viettämään kotona perheen kanssa. Haluan viettää ja olla läsnä. Väsymys vie usein voiton, mutta tyttökin menee kahdeksalta nukkumaan niin eipä väsymyskään ole ollut hirvittävä este. Eli ei tartte sossutanttaa pyytää paikalle, äitin harrastuksen takia.

Kuvat on otettu hetki sitten. Meikki ja hiukset Paula Ström
Fitness nyt kun sattuu olemaan niin hirveä asia ja kaikkialla toitotetaan fitnesstä. Niin voin sanoa että itse nauran keskusteluille usein. Tunsin talvella olevani enemmän "fitness" kuin nyt. Eli mitä fitness on on kai jokaisen päätettävissä. Onko se fitness että käyt salilla 1x viikossa vai 4x viikossa? Onko se fitness että nautit harrastuksesta? Onko se fitness että haluat nähdä kuvista kehityksen? Onko se fitness että syöt terveellisesti? Itse en luokittele itseäni hirveen fitnesiksi. Toki harrastuksen nimissä kyllä, mutta muuten voisin sanoa itseäni vaikka hikipirkoksi. En ole niitä salin kauneimpia kukkasia kun vedän oman treenini huolella läpi. Vaikka lopettaisin kisaamisen, niin jatkaisin urheilua samalla tavalla. Pitäisin silti varmasti välidiettejä ja haluaisin nähdä kehityksen. Jokainen voi päättää olenko fitness.

Tässä vaiheessa haluan kiittää Trec nutritionia kisavitamiineista. En juuri käytä tällähetkellä lisäravinteita muuta kuin vitamiineja ja aminoja. Kiitos vitamiinien olen pysynyt terveenä. Aminot ovat olleet tukemassa harjoittelua kovina treenipäivinä. Trec nutritioniin pääset tutustumaan TÄÄLTÄ!
Viime viikolta

Nyt etsin kisakynsien ja ripsien laittajaa. Jos jollain lukijalla on ideoita, niin laita kommenttia. Yhteistietoja en julkaise eteenpäin. Voimme sopia myös yhteistyökuvioita ;)

Viimeviikolta
Minuahan voit seurata instagramissa @ptniinanevalainen
Jyväskylään kaksi viikkoa aikaa!
Terveisin -Hikipirkko-
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogitekstisuositus

Viikko lähtöön! Matka kohti Everestiä

Nyt tuntuu, että lähtö koittaa liian äkkiä. Asiakkaiden kanssa on hyvä pöhinä päällä. Ryhmävalmennuksissa on saavutettu mahtavia tuloksia ja...