sunnuntai 11. lokakuuta 2015

Nathalie Melo, Zsuzsanna Toldi ja Cedric Mcmillan ja muutama muu....


Samalla kun kirjoittelen blogia. Vieressä kuvataan Jutan ja Bullin juttua mediatilassa. On mielenkiitoista mitä kulissien takana tapahtuu. Olen ollut kisaajana, huoltajana ja messuvieraana. Nyt on kiva nähdä median silmillä messut. Pian kuitenkin hyppään takas huoltajan rooliin ja lähden huoltamaan bikinityttöjä lavan taakse.

Korjaus lukijaltani eli kuvassa on Willian Bonac ifbb pro eikä Kai Greene ifbb pro :) Hyvä huiomio! Puhdistan silmälasini ensikerralla.

Eilen kierreltiin messuja ja tutustuttiin näytteilleasettajiin. Tänään on ollut prioriteettina kilpailija ja julkkikset. Minulta on kysytty tänään monta kertaa, että miten olen päässyt tähän tilanteeseen missä olen. Tarkoittaen tapahtumia minne pistän nokkani. Vastaus on: Ei mitään hajua. Tarkennuksena. Blogia kirjoittelen, koska tämä on hauskaa. Olen pitänyt blogia jo vuosia ja missään vaiheessa en ole tyrkyttänyt blogiani suuresti mihinkään isoon hommaan. Kuitekin ihmiset on löytänyt blogin ja jopa lukioita on kivasti. Ihmisiä kiinnostaa kilpailut ja hyvinvoin. Tiedän urheilusta sen verran, että monia kiinnostaa myös minun treetavat. Moni on messuilla kertonut tietävänsä blogini. Se on hauska kuulla. Hämmennyn aina kun joku tunnistaa minut työni, kilpailija taustani tai blogin kautta. Poskille nousee puna....Sara ja Camilla Back. Iso mies kuvassa Cedric Mcmillan ifbb pro. Ylemmässä kuvassa oloni on hiukan pienehkö.. Ehkä minäkin kasvan vielä isoksi.

Zsuzsanna Toldi ifbb PRO


 Minna Pajulahden kanssa vaihdoin muutaman sanasen. Kuulemma päivän tavoite on penkistä nostaa 123kg. HUH HUH!
Ruokaa, jotta minäkin kasvan isoksi.

Martinan löysin messuilta sekoittelemassa itselleen mielenkiintoisen näköistä juomaa. Kysyin mitä hän haluaa sanoa lukijoilleni. Hän vastasi pienen mietinnän jälkeen "Kaikkea kohtuudella". Mielestäni aika osuva lausahdus.

Nyt pääsen purkamaan messujen materiaalia ja pian julkaistaan messujen kooste! Onhan ollut kiva julkaista materiaalia pitkin viikonloppua. Tavata uusia ihmisiä ja luoda paljon kontakteja huippu-urheilijoihin. 

@ptniinanevalainen
-Niina-

2 kommenttia:

 1. Ihanaa, kun laitoit paljon juttua päivien kulusta ja tapahtumista kuvien kera!!! Olisin niin halunnut itsekkin paikalle... mukavaa saada edes lukea ;) Kiitos!!
  Varmasti todella upea kokemus, ja varsinkin kun bloggasit siellä... huikeeta!
  Laitathan vielä juttua huoltohommistakin!
  Terveisin Janika

  VastaaPoista
 2. Ihan hyvä kirjoitus muuten, mutta kuvan kaveri ei ola kai greene :D vaan william bonac nordic pro 2015 voittaja.

  VastaaPoista

Blogitekstisuositus

Viikko lähtöön! Matka kohti Everestiä

Nyt tuntuu, että lähtö koittaa liian äkkiä. Asiakkaiden kanssa on hyvä pöhinä päällä. Ryhmävalmennuksissa on saavutettu mahtavia tuloksia ja...