tiistai 13. lokakuuta 2015

Yhteenvetoa viikonlopusta

Viikonloppu oli yhtä härdelliä. Välillä kirjoitin juttua ja välillä kiersin messuja. Otimme paljon kuvia ja muutaman mini haastattelunkin kerkesin tekemään. Viikonlopun kruunasi huoltohommat bikinityttöjen parissa. Tyttöporukka oli jälleen mahtava ja kasa pokaaleja tuli tytöille kotiiviemisiksi. Team24goldin tytöt loisti. Siitä ei kyllä pääse yli eikä ympärin.

Jutta
Tän kaikki nyt tunnistaa :D Nyyssölä
Nathalia Melo
 Kisoja en oman sarjani osalta ole kerinnyt juuri katsomaan tai ihmettelemään tuloksia, hiukan hämmennystä on aiheuttanut joidenkin tyttöjen sijoitukset. Noh, pitänee taas todeta että tämäkin on bisnestä. Näinhän se usein menee kilpaurheilussa.... Kaikki oli kuitenkin varmasti ansainnut pokaalinsa. Ja ennen hernepellon vetämistä sieraimeen, niin muista että kauneus on katsojan silmässä. Nämä ovat vain mielipiteitäni. Uutisarvo pongahti kisoilla kuitenkin taivaaseen ja urheilussa silläkin on iso merkitys. Asioilla on aina kaksi puolta. Lavalle nousi kuitenkin paljon ihmisiä jotka ovat tehneet äärettömästi töitä kuntonsa eteen, sijoittui tai jäi sijoittumatta.

Jokainen voi miettiä mediarvoa Overall tytöistä!  
Uniikin tyttöystävä, Eve, Ruusila, Levävaara
Kaikki upeita mutta aika monta "julkimoa"... Ja Eve joka on Team24tyttöjä ;)
Takatiloissa on usein hallittu kaaosTakatiloissa oli leppoisa tunnelma. Tykkään lahden päälavan takatiloista, koska tilaa on ja happea riittää. Ainut ongelma on valaistus, mutta se on pieni paha. Fiilis oli suht leppoisa kaikilla. Huoltohommat vain ovat kivoja. Taas tutustuin moneen mahtavaan gimmaan. Toivottavasti tapaamme vielä kisojen yhteydessä tai muissa merkeissä.

Minulla on ollut eilisen päivän käytössäni 2000 luvun vyölaukku :) Tämä osottautui paremmaksi jutuksi kun osasinkaan ajatella. Vyölaukku olisi huomaamaton jos en olisi valinnut väriä itse, vaan olisin tyytynyt mustaan. Mutta minä haluan tulla työssäni huomatuksi, joten sen takia keltainen! Mieheni valitsi mustan ja tätä ei juuri näy paidan alta.

Värejä oli monia, joten jokaiselle löytyy varmasti omansa.  

 Työssäni iso ongelma on puuttuvat taskut työvaatteissa. Kännykkäni on usein lattialla ja avaimet aina väärässä paikassa. Nyt sain molemmat kulkemaan mukanani ja pystyin helposti näyttämään liikkeet vaikka tavarat olivat vyötäröllä. Eiliseen päivääni kuului myös porrasjuoksua Keravan Keinukalliolla ja oma salitreeni. Vyölaukku oli kokoajan vyötäröllä. Pystyin suoriutumaan kaikesta ilman että otin sitä pois. Yleensä juostessa samankaltaiset vyöt nousevat korviin. Tämäpä ei noussut! Tämä toimi myös koiran kanssa lenkillä. Herkkunamit sai helposti mukaan ja hanskat työnnettyä vyötärölle kun kuumuus iski. Ihan mahtava juttu. Musta tuli juurikin Flipbeltin käyttäjä. Tänäänkin vedin ennen töihinlähtöä vyön lanteille.


Mää en hallitse bikiniposea
Nyt kaikille bloginilukioille olisi -10% vyön hinnasta pois kun tilaat tuotteen verkkokaupasta (norm.34.90€). Käytä koodia: mieletonunelma

Jamelan kisa on vielä käynnissä. Lähettäkääpä minulle vielä kommentteja "Mistä haluaisitte minun kirjoittavan?" 

Vastauksia on jo tullut, mutta kaikki eivät halua itseään mainittavan blogissa, jolloin en julkaise kommenttia. Jos itsekkin haluat osallistua kisaan, mutta et halua osallistua nimellä niin laita viestiin ettei nimeäsi julkaista. Palkinnon voi käydä tarkistamassa Täältä. Messujen kunniaksi saat myös Jamelan sivuilta alennuksen -20% Koodilla: ale20% (voimassa 30.11.2015 asti) Käy ihmeessä tutustumassa tuotteisiin! Kisa on voimassa 18.10.2015 asti. Voittaja ilmoitetaan täällä!

Nyt palataan työnpariin, ohjaamaan asiakkaita ja suunnittelemaan ruokavalioita taas hetkeksi. Minut löytää instasta @ptniinanevalainen.

-Niina-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogitekstisuositus

Viikko lähtöön! Matka kohti Everestiä

Nyt tuntuu, että lähtö koittaa liian äkkiä. Asiakkaiden kanssa on hyvä pöhinä päällä. Ryhmävalmennuksissa on saavutettu mahtavia tuloksia ja...