lauantai 13. kesäkuuta 2015

boot camp vai booty camp

Vielä jaksaa, ei oo enää kuin viisi minuuttia jäljellä... Joku mulkaisee minua pahalla silmällä... Hykertelen tyytyväisenä. Portaita tuntuu jatkuvan ja jatkuvan. Edellisen rastin jälkeen puolessa välissä takapuolta polttelee somasti. Jatkan silti tasajalkahypyt loppuun ja samalla ajattelen syksyä! AIKA LOPPU! Vaihdetaan seuraavaan rastin. Mäki! Pitkä mäki, varmasti lähemmäksi 100m (tai puolessa välissä saattoijopa tuntua että olisko kilometrin.) Juosten ylös, hölkällä alas... vähän askelkyykkyä. Kuulostaa helpolta. Ilmeet ei ollut helpottuneita ennen kuin ilmaisin päivän loppuneen. Takana 2h järjestämääni boot camppiä, paljon hikeä ja valitusta. Onneksi minulla oli rautainen jengi mukana. Mahtavat apukädet Anniina ja Meiju. Ja super asiakkaat. Myös hovikuvaaja Masa oli paikalla. Meille sattui sopivasti kiva helle päivä. Itse litkin loppupäivän vettä kaksin käsin. Taisi muutama litra nestettä hikoilla treenatessa.Lapsi on terve kun se leikkii

Itse en ole harrastanut kunnon aerobista melkein vuoteen jos jumpan vetoja 1x viikkoon ei lasketa. Joskus olen innostunut koiran kanssa vähän kokeilemaan miltä juoksu maistuu, muuten kiltisti kävelen. Arvasin että tämä tulee olemaan minulle rankka keissi mutta oikeastaan yllätyin omasta kunnostani positiivisesti. Lihasmassaa on ja on sitä aerobistakin kuntoa ihan kivasti. Nyt jos joku innostui tapahtumasta niin Täältä pääsee klikkaamaan itsensä mukaan seuraavaan, joka järjestetään keravalla 27.6.
Normi bose!

Miten minun dietti sujuu? Tämä on yleisin mitä minulta kysytään nykyään kun tapaan oikeastaan kenet vain. Tykkään kertoa kuulumisiani. Mutta huomaan että jotkut odottaa että minussa alkaa heti tapahtumaan ihmeitä tai, että haluan sen painon mahdollisimman nopeasti pois. Ei ei, Aina saarnaan siitä järkevästä painonpudotuksesta. Jopa sitä minäkin yritän. Niin järkevästi kun lajissani se on mahdollista. 3 viikkoa- 3 kiloa on nyt lähtenyt. Samalla lailla kuin painonpudottajilla aina paino sahaa ylös ja alas ja tippuu pikkuhiljaa.

Tää on ainut julkaisukelpoinen kehityskuva. Lupaan että kun olen kammannut naamani niin etupuolikin voi näkyä.
Olen kokoajan vuosien varrella kiinnittänyt enemmän ja enemmän huomiota omaan syömiseeni ja pyrin kokoajan muovaamaan niitä paremmaksi. Nyt syyniin on joutunut maito. Ei kaikki maitotuotteet vaan pelkästään maito. Jätin sen nyt vihdoin kokonaan pois. En siis pitkään aikaan ole juuri maitoa juonut kuin kahvissa, mutta nyt vaihdoin kahvimaidonkin soijamaitoon. Oikeastaan aika hyvää. Toki vierailla voin juoda tavallista maitoa mutta kotona on helppo päättää mitä sinne suuhunsa aikoo lykätä. Tällähetkellä ainut maitotuote jota nautin on raejuusto.


Mielentekoja ei juuri ole ollut. Säntillisesti olen ruokani syönyt ja purnukkani kantanut mukana. Eilen muu perhe käsi RAXissa syömässä tai kävin minäkin ja reteesti kaivoin omat evääni pöytään, pienen keskustelun jälkeen jonka kävin henkilökunnan kanssa. Mutta sain syödä tälläkin kertaa omat ruokani ravintolassa. Puhahaa! Nyt huomaan että kroppa on tasapainossa. Se ei kaipaa mitään ja voin hyvin katsella kun muut pupeltaa rasvaruokiaan. Noh, loppuakohti katsotaan kuka nillittää... Kokeilin myös omat bikinit eilen. Mahtava ÄITI, on tehnyt mahtavaa käsityötä! Nyt saan tasan sellaiset bikinit jotka haluan. Jotain jännää tapahtui sovituksen aikaan päässäni. Katselin itseäni bikineissä peilistä ja mieleeni hiipi ajatus että kyllä tästä paketti saadaan taas kasaan lavalle. Ajatus on ollut hyvin kaukainen tähän asti. Se miten tähän kasvaa mukaan pikkuhiljaa on ihmeellistä. Teen pieniä oivalluksia kesken dietin. Se miten jotkut puhuvat kilpailijoiden ottavan kehityskuvia ja kuvia syömisestään on osa pään sisällä käytävää valmistautumista tulevaan. Näin ainakin minulla. Joten antakaahan kilpailijoiden kuvata hanuriaan ja olkapäitään juuri niin paljon kun heitä haluttaa ja lopettakaahan se itkeminen siellä isot miehet ja naiset.

Viime kesän fiilistely kuvia. Olin kesäkunnossa :) Hiukset on Red point Emmin käsialaa.

-Niina-
@ptniinanevalainen


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogitekstisuositus

Viikko lähtöön! Matka kohti Everestiä

Nyt tuntuu, että lähtö koittaa liian äkkiä. Asiakkaiden kanssa on hyvä pöhinä päällä. Ryhmävalmennuksissa on saavutettu mahtavia tuloksia ja...