keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Projekti Krista!


Avataan taas uusille lukijoille kuka Krista on. Etsin taannoin itselleni valmennettavaa, ihan muuten vain ilmaiseksi. Päätin laittaa yhden ihmisen kuntoon. Etsin ihmistä joka on motivoitunut, meidän kemiat kohtaa ja joka omistautuu asialleen jota tekee. En etsinyt niinkään painonpudottajaa vaan kiinteytyjää. Kristan matkasta kanssani voi lukea TÄÄLTÄ ja TÄÄLTÄ. Emme ole tunteneet ennestää millään tasolla...

Olemme vihdoinkin saanut käytyä koko Kristan saliohjelman läpi. Olen todella tarkka liikkeiden suoritustekniikassa ja haluan käydä aina läpi kaikki suunnittelemani liikkeet asiakkaan kanssa. Krista on kuitenkin päässyt kokoajan treenaamaan täysillä. Teimme ensimmäisellä kerralla jalat täysillä (kuolema meinasi korjata) eli Krista pääsi heti tekemään jalkoja. Annoin samalla kerralla hänelle ylävartalo ohjelman jossa on ihan perus simppeli ylävartaloliikkeitä, jotka kävimme pikapikaa läpi, että hän pääsee alkuun. Koko vartaloa on siis treenattu alusta asti. Ja aina kun yksi jako oltiin käyty läpi niin se lisättiin ohjelmaan. Nyt Krista treenaa 4-jakoisella ohjelmalla + aerobiset. Lähinnä lenkit.

Viime kerralla otettiin loppulämmöt nyrkkeille. Oli kuulemma raskasta :)

Kristan fiiliksiä kuulostelin viime kerralla. Hän on painanut överi pitkää työpäivää ja yksi ruoka on jäänyt välillä kotiin ja joutunut näin ollen turvautumaan "kauppa" päivälliseen. Eli juoksemaan jotain mitä tarjolla on kaupasta. Mutta Kristapa oli kuitenkin fiksu ja valinnut salaattia kaupasta. Tämä saattaa kuitenkin kostautua iltasyömisenä jos päivällistä tulee nautittua liian vähän, joten eväät ne olla pitää ;)

Kehonkoostumusmittaus otettiin aloituksen jälkeen ekaa kertaa ja rasvathan oli tippunut mukavasti ja lihas kasvanut. Tähänhän me pyrimme. Kristaa oli mietityttänyt kun paino ei ollut tippunut, mutta eihän sen tarvitsekkaan juuri tippua kun BMI on 21 paikkeilla. Kuvat kertoo enemmän kuin vaaka!

Kuva on aloituksesta ja 1,5 viikkoa sen jälkeen.
Emme ole lyöneet lopetusajankohtaa lukkoon vaan suunnitelmana on katsoa ja kuulostella tilannetta. Muistakaahan Kristan ystävät tsempata häntä loppuun asti!

Viime postaus löi minut taas ällikällä. Lukioita oli IHAN sikana! Muutama on tullut nykäsemään hihastakin ja kertonut kuinka teksti oli kun suoraan heidän elämästään. Eli ajatusmaailmani oli hipaissut jotain hyvinkin läheltä. Mahtavaa!

Sitten treeneihini. Voimajaksoa on mennyt nyt kaksi ja puoli viikkoa eteenpäin. Voimatasoissa huomaan jo hippasen edistystä. Viimeviikolla jalkaprässissä nelonen teki tiukkaa, mutta eilen samalla painolla se meni suhteellisen helposti ja liikeratakin oli aavistuksen suurempi. Hip Hei!

Vielä hetkisen herkutellaan kaikella hyvällä!
Kuten Smoothiella:
Pirkka Smoothie hedelmäsekoitus (ananas, mango,papaija,banaani)
Maustamaton maitorahka
Rasvaton maito
mustikkakeitto


           19.5 alkaa ryhmävalmennus Hyvinkäällä. Ottakaahan yhteyttä jos haluatte mukaan :)


-Niina-
@ptniinanevalainen
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogitekstisuositus

Viikko lähtöön! Matka kohti Everestiä

Nyt tuntuu, että lähtö koittaa liian äkkiä. Asiakkaiden kanssa on hyvä pöhinä päällä. Ryhmävalmennuksissa on saavutettu mahtavia tuloksia ja...