lauantai 23. toukokuuta 2015

Offilta dietille MARS!

Nyt alkaa offikausi olemaan pulkassa ja riittääkin tältä erää oikein hyvin. Mitä offikausi sitten minulle merkitsee. Se on niin kuin kasvukausi. Syön koko offin oikeastaan samoja ruokia kun dietilläkin. En kuitenkaan punnitse kaikkia ruokia, kuten dietillä. Aamupuuro on oikeastaan ainut joka menee aina vaa'an kautta kattilaan. Tämä tulee niin takaraivosta, että tapaa en osaisi varmasti edes jättää pois. Offilla myös syön herkkuja. Jos tuntuu mieli syödä jäätelö niin syön sen. En stressaa painosta tai ruoan määrästä. Katson että proteiinia tulee syötyä tarpeeksi. Samoin hiilarit kohdillaan. Kun on oppinut kerran syömään oikein ja se on iskostunut takaraivoon niin sen osaa aina. Osaan koostaa lautaseni ulkomuistista ruokavalioni mukaan. Kalaa, kanaa tai lihaa... Kasviksia ja hiilarin lähde... Tästä koostuu ruokani, niin dietillä kun offilla. Ainut mikä tosiaan muuttuu aluksi on se että kaikki punnitaan ja mitataan mitä menee suusta sisään. Jopa suola. Kalorit pyörii näin alussa 2500 Kcal paikkeilla. Tämä sen takia kun liikuntaa tulee aika kiitettävästi. Tästä on sitten hyvä lähteä karsimaan kun on tarvis.


Kävimme kaupassa hankkimassa kaiken tarpeellisen dietin alkuun. Kuluneella viikolla tilasinkin proteiinit Treciltä. Ostin pitkästä aikaa minttusuklaa proteiinia. Ai että oli nannaa! Samalla tilasin aminot 3R.

Viimeiset kuusi viikkoa minulla on ollut meneillään voimajakso salitreenissä ja voimatasot on kasvanutkin huikeaa vauhtia. Joku on ehkä instagramissa nähnytkin huikeita painomääriä kuvissani. Tein oman ennätykseni jalkaprässissä kuluneella viikolla.

Tässä väännettin neljä toistoa 420 kilolla! Hobbaa!
 Mikä onkaan upeampi tunne kun tajuaa että on ylittänyt itsensä salilla. Otsasuoni tykyttää, silmissä sumenee, mutta olet onnistunut! Ehkä joku maratoonari tuntee juurikin tämän saman fiiliksen maaliviivan jälkeen. Oonko koukussa endorfiiniin, noradrenaliiniin ja adrenaliiniin? Voi olla! Olen aina ollut aikamoinen hurjapää :) Tykkään tilanteesta kun joudun keskittymään ja tällöin unohdan kaiken muun ympärilläni (kunten salilla suritusta tehdessäni). Samaa ei tapahdu jos istun koulun penkillä ja johonkin pitäisi keskittyä.... Kumma juttu!

Dippiinkin olen päässyt lisäilemään painoja mukavasti :)
Tämän päivän rinta-ojentaja treeniä

Hauiskäännössä ja ranskalaisessa punnerruksessa on rikottu enkkoja usempaan otteeseen. Tämä ohjelma oli kiva piristys offikauden lopuksi.

Moni on kysynyt, että mitä aijon syödä nyt viikonloppuna ennen dietin alkua. Noh, meillä oli tuparit. Villa Pink Housen tuparit, joten herkuilta ei voinut välttyä. Listalla oli myös uusiaperunoita ja voi kastiketta. Uudet perunat ovat vain niiin hyviä. Illalla on myös varattuna tilkka punaviiniä, mansikoita ja suklaalevy. Nämä aijon vetäistä myös napaani ja pyöriä tyytyväisyydessäni. Kuulemma pari viikkoa vedetään ilman tankkauksia nyt ainakin. Toisaalta kalorit ja hiilarit ovat niin korkealla että mitä tässä turhia heti alkuun tankkailemaan. Voin sanoa että odotan enemmän kuin paljon, että kaikki kaapin perälle tungetut vaatteeni mahtuvat päälleni. Kyllähän se on kivaa kun kasvaa isoksi mutta ahdistaa kun ei oo enää vaatteita mitä pukea päälle. Dietillä on tarkoitus tiristellä nyt ainakin se 12kg pois rungostani. Ja tämä sopii minulle paremmin kuin hyvin. Voin sanoa että nyt on motivaatio kohdillaan. On kiva tunkea hanuri taas muihinkin vaatteisiin kun joustaviin jumppa kalsareihin. Jumppa kalsareistakin kuultaa niin mukavasti ne kukka pikkarit läpi, että on kiva pukeutua myös sopiviin jumppakalsongeihin.

Villa Pink House
Tytön unelma mökki!
Tupari herkkuja 
Pitäähän sitä tupareissa kuohuvat juoda!

Vaikka dietti vaatii paljon, niin offi  vaatii mielestäni vähintään yhtä paljon mieleltä. Naisesta ei ole koskaan kiva lihoa. Vaikka tietäisikin sen tekevän hyvää ja että lihas kasvaa samalla. Minäkin olen vain nainen, ehkä hyvän itsekurin omaava nainen, mutta nainen se on sekin :)

Lähtökohta dietille voisi aina olla parempikin mutta tästä lähdetään
Huomisen suunnitelmiinu kuuluu ruoan laittoa. Aijon tehdä dietin aloituksesta mahdollismman helppoa itselleni. Koko viikon kaikki ruoat valmiiksi pakkaseen ja jääkaappiin. Teen erilaisia ruokia. Kahdeksi päiväksi lohta, kahdeksi päiväksi jauhelihaa ja kolmeksi päiväksi kanaa. Uuni juureksia useammalle päivälle ja parsakaalia samoin. Keitän ruispastan valmiiksi ja laitan ne lihojen kanssa pakkaseen. Viime dietillä tein joka sunnuntai ja keskiviikko ruoat valmiiksi useammalle päivälle ja näin mulla oli aina eväät valmiina. Kätevää! Siinä sivussa kokkasin muullekkin perheelle samoista ruoista sapuskat.

Näillä menneään!
 Jos et vielä seuraa minua istassa niin löydät minut nimellä @ptniinanevalainen
-Niina-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogitekstisuositus

Viikko lähtöön! Matka kohti Everestiä

Nyt tuntuu, että lähtö koittaa liian äkkiä. Asiakkaiden kanssa on hyvä pöhinä päällä. Ryhmävalmennuksissa on saavutettu mahtavia tuloksia ja...