lauantai 4. huhtikuuta 2015

Dietille!?!?

Avaan kalenterin... Katson kohtaa seuraavan viikon kohdalta.... Lyön kalenterin kiinni... Odotan hetken (mietin että häviäisikö jotkut merkinnät jos odotan)... Avaan kalenterin uudestaan... Huokaisen. Ei hävinnyt.


Kuva
Tutkin kalenteria tarkemmin. Vaikka se näyttää hyvin-hyvin täydeltä, niin hetken mietittyäni tapaamiset ja sovitut asiat on juurikin sitä mitä haluan tehdä. Asia ei siis ole yhtään niin paha kun pelkällä vilkaisulla voisi kuvitella. Kun katson viikkoja eteenpäin, niin kevät alkaa avautumaan minulle. Olen maailman paras sopimaan asioita ja rakastan löytää itseni mitä ihmeellisismmistä tilanteista. Tämä aiheuttaa hilpeyttä useammassakin ihmisessä. Eilen oli tiimipäivät ja taas oikealla hetkellä avattu suuni vie minut näillänäkymin huoltajaksi Fitness Classiciin! Tämä tulee niin hyvään saumaan omaa diettiäni ajatellen. Pääsen hakemaan fiilistä mahtavista vartaloista! Tästä enemmän myöhemmässä vaiheessa.


Kiitos vielä koko Trecin ja Fa:n tiimille! Eilen tapasin niin huippu tyyppejä. Treenasin huippu ihmisten seurassa, ihan huippu paikassa. Tätä porukkaa auttaa ja kannustaa mielellään eteenpäin. Sain maistiaisia pussillisen kotiiviemisiksi, joten pian pystyn taas suosittelemaan vaikka mitä lisäravinteita! Fa:n ja Trecin tuotteisiin pääset tutustumaan täältä.


Palataan hetki taakseppäin eli kuluneeseen viikkoon. Viikossa oli muutama kohokohta omien treenien lisäksi. Pääsin kampaajalle mahtavan Emmin käsitteyyn! Nyt on taas hiukset ja kulmakarvat ojennuksessa. RedPointissa on aina kiva ja kotoisa tunnelma. Joten suosittelen ehdottomasti tätä paikkaa. En vaihtaisi! Samalla tuli parannettua oma ja muiden maailma. 

Kuluneella viikolla pääsin myös Meijun osaavien käsien alle. Meiju on huolehtinut kroppani jaksamisesta jo pitkään. Ilman pahempia kremppoja olenkin selvinnyt. Meiju on siis yrityksemme jäsenkorjaaja. Lisää Meijusta voi lukea hänen blogistaan. Hoidon jälkeen olo on ollut mitä mainioin, vaikka treenit pitää aina hetkellisesti jättää välistä. Nämä hoidot olivat yksi tärkeimmistä viimevuoden kisoihin valmistautumisessa.

Meillä oli Keravan Powerilla, myös dietin suunnittelu valmentajani kanssa. Nyt alkaa homma valottumaan ja kyllä se näin taitaa olla, että tämä likka pääsee aloittelemaan muutamasta asiasta riippuen dietin toukokuussa tai heti kesäkuun alussa. Ennen diettiä haetaan muutama viikko voimaa salilta ja tämän jälkeen päästään keskittymään diettiin. Vielä on muutama kuukausi aikaa panostaa itsensä kasvattamiseen ja nauttia kiireestä. Kesällä rauhoitetaan tilanne ja aletaan keskittymään olennaiseen. Olen siitä onnellisessa asemassa että pystyn järjestämään kalenterin ihan oman mieleni mukaan. 


Juttelu valmentajan kanssa auttaa aina omaa pääkoppaa valmistautumaan tulevaan. Ei pelkästään se että saan ohjeita vaan se että tietää, että tässä jutussa on joku järki. Kisaajilta usein tippuu dietin aikana muutama aivosolu jonnekkin, joten on tärkeää että joku huolehtii myös sen järjen osalta valmistautumisessa. Osaa laittaa stopin silloin kun siihen on tarve ja lisätä/vähentää ruokaa vasta silloin kun siihen on aihetta.. Ulkopuolisen silmät ovat tarkemmat dietillä kun omat silmäsi kehityksessä. Dietillä kuvatkin alkaa valehtelemaan ja kehitystä ei omasta mielestä tapahdu yhtään mitään vaikka muiden mielestä olen hurjassa kunnossa.  

Pidin myös ilmaisen luennon juoksusta. Luento keräsi mukavasti kuuntelijoita ja kasan kyselyitä uusinnasta. Kannattaa seurata yritykseni facebook sivuja. Uusi luento saattaa järjestyä kevään aikana.


Tänään vaihteeksi keravalle vetämään jalkatreenin läpi Tiimikaverin kanssa ja sitten suunta syömään ystävän kanssa. Tekimistä on paljon mutta joistain asioista en luovu. Oikeista ystävistä <3
Hyvää pääsiäistä!
-Niina-
@ptniinanevalainen

Luinpas koko kirjoituksen läpi... Ompahan viikkooni taas mahtunut vaikka mitä!





2 kommenttia:

Blogitekstisuositus

Viikko lähtöön! Matka kohti Everestiä

Nyt tuntuu, että lähtö koittaa liian äkkiä. Asiakkaiden kanssa on hyvä pöhinä päällä. Ryhmävalmennuksissa on saavutettu mahtavia tuloksia ja...