maanantai 6. huhtikuuta 2015

Nyt tehdään niitä tuloksia!

Minulla oli taannoin haku päällä. Hain ilmaista valmennettavaa facebookin välityksellä. Tiimikaverinikin auttoi haussa ja sittenhän yritykseni facebook postilaatikko täyttyi hakemuksista. Hakemukset olivat ihan mielettömiä! Oli kuvilla ja ilman. Oli kerrottu paljoon mahtavia tarinoita laihdutuksesta tai miten on päädytty kilpailemaan. Rankkasin kovalla kädellä heti alkuun viestit missä ei kerrottu itsestään mitään. Moni oli nähnyt vaivaa ja kirjottanut puolet elämästään ja minä satun arvostamaan vaivannäköä. Valittu henkilö oli toinen joka laittoi minulle viestiä ja jostain syystä hän jäi mieleeni. Karsin koko porukasta viisi potenttiaalisinta ja näitä mietin viikonlopun yli. Täsmentävien kysymysten jälkeen asia oli selvä. Nyt meillä on takana jo soppareiden kirjoitus, alkukartoitus ja yksi treenikerta :) Kannattaa seurailla firman facebookkia, voi olla että joku haku on taas myöhemmin päällä.

Tervehtikäämme Kristaa!


Krista on alle kolmekymppinen, yhden lapsen äiti uudeltamaalta. Ei ylipainoa vaan tarkoituksemme on kiinteytyminen (niin kuin aina naisilla). Tavoite laadittiin yhdessä testien ja mittauste perusteella. Ei kummoisempaa kremppaa löydy kropasta, joka estäisi kovan treenaamisen. 
Kristalta löytyy motivaatiota, jopa niin paljon että hän oli kaksi päivää aikaisemmin (ennen kuin meidän piti nähdä salilla) rykimässä kuntosalin ovea. Motivoitunut tapaus sopii minulle! 


Aikaisemmin Krista kertoi tykkäävänsä jalkapäivästä. Itse joudun aina psyykkaamaan itseni jalkapäivään, joten minulla herää aina ihmetystä kun joku sanoo tykkäävänsä siitä. Mutta syy selvisi miksi jalkapäivä on aikaisemmin ollut kiva. (Toki joku hullu voi muutenkin tykätä jalkapäivästä.) Jalkapäivä kanssani voi olla hiukan... hmm... treenin täyteläistä... Tai näin olen kanssatreenaajilta kuullut :)


Tein 4-jakoisen saliohjelman Kristalle. Joka tarkoittaa lihasryhmien jakamista eripäiville. Ensimmäisenä meillä oli vuorossa jalat. Päätin että Kristan kanssa ei aloiteta "normaalilla" 3x12 sarjalla vaan aloitetaan kunnon treenillä. Kristalla oli salitaustaa jo aikaisemmin eli tämänkin takia uskallauduin tekemään vaativamman ohjelman. Painot toki pysyy alkuun hyvinkin maltillisina ennen kuin kroppa tottuu. Alkuun se tosiaan vie hetken. Saliohjelmaa en tähän halua sen kummemmin alkaa availemaan, mutta kovanlaatuinen ohjelma on kyseessä. Muistan käyneeni itse samanlaisen tunteen kirjon läpi joskus alkuaikoina treenatessani jalkoja, mitä Krista kävi kanssani eilen.

Krista tsemppasi jalkapäivän läpi hienosti vaikka muutaman kerran taisi epätoivo iskeä. Kuitenkin pääsimme treenin loppuun asti ja Kristakin pyöräili vielä kotiin. Kova mimmi! Kotona fiilis taisi olla kaikkensa-antanut.

Henkilön Krista Kokkonen kuva.

Henkilön Ville Mestilä kuva.
Kristan kotoolta kuului kysymys "Niina, mitä sä oot tehnyt tälle?"
Kristan treenejä seuraillaan blogissani ja firman facebookissa ainakin kesään asti ja katsotaan mitä saamme yhdessä aikaiseksi. Hyvillä fiiliksillä eteenpäin!

Loppuun muutama kuva tiimipäivästä. Jostain kumman syystä yritin välttää kameraa, mutta kun se osu kohdalle niin sama poseeraus löytyy mikä aina :)


Jenni Purtilo ja Minä
Mitä tähän voi enää sanoa...

Hyvää viinkon alkua. Mikä tarkoittaa monelle paluuta arkeen! Niin kuin myös minulle.

-Niina-
@ptniinanevalainen

2 kommenttia:

 1. Mahtawaa...mielenkiinnolla seuraan projektinne etenemistä. Ei taida päästä Krista helpolla sun käsittelystä :)
  T: Janika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juup ei pääse ei :) Mä en päästä ketään helpolla!

   Poista

Blogitekstisuositus

Viikko lähtöön! Matka kohti Everestiä

Nyt tuntuu, että lähtö koittaa liian äkkiä. Asiakkaiden kanssa on hyvä pöhinä päällä. Ryhmävalmennuksissa on saavutettu mahtavia tuloksia ja...