keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Wanted


Nyt on sellainen juttu, että haluan yhdelle antaa mahdollisuuden päästä valmennukseeni ilmaiseksi!!!! Joku on joskus sanonut, että mitään ei saa ilmaiseksi, mutta nytpä saa. Minä teen kaiken hiukan erilailla. Etsin kuitenkin henkilöä, jolla on takana jo jonkin verran liikuntataustaa. Kolmessa kuukaudessa voi oppia paljon, mutta on kuitenkin suht lyhyt aika. Haluan aloittaa valmennettavan kanssa intensiivisen jakson ja tähän vaaditaan oikeasti motivoitunutta ihmistä noudattamaan ruokavaliota ja treenaamaan säännöllisesti. Kesä kolkuttaa ovella, joten houkutuksia tulee olemaan paljon. Mitään baarin partaveistä en etsi, vaan ihmistä jolla korkki ei aukea joka viikonloppu. Viestejä asian tiimoilta on tullut jo paljon ja olenkin vastaillut niihin mahdollisuuksien mukaan. Jos itse kiinnostuit paikasta niin laita viestiä TÄÄLTÄ. Sähköposti viesteihin en vastaa asian tiimoilta, eikä niitä oteta huomioon.Mitä minulle kuuluu? No treenit on jostain syystä vähän takunnut, mutta onneksi treeniseuraa on löytynyt ja näin ollen jokainen treeni on tullut vedettyä loppuun asti. Tämä viikko on pyhitetty jaloille. Väillä toki muutakin, mutta olisi nyt aika löytää sieltä jalastakin joku lihas.

Nyt on myös alkanut kyllästyttämään tämä ison ihmisen rooli ihan toden teolla. Muuten ihan ok ja tuloksia tulee, mutta kun ne vaatteet ei mahu päälle. En nyt jaksaisi ostaa uusia vaatteita muutaman kuukauden takia. Jumppapöksytkin venyy niin paljon kyykätessä että kalsarit paistaa läpi. Mikä onkaan seksikkäämpää kun kukkakalsarit mustien trikoiden alla ;) Onneksi kevät on jo ovella ja pian selvinee dietin alku. Jokainen tarvitsee joskus tsemppausta ja minä tarvitsen NYT! Jos löytyy joku joka jaksaa tsempata mua vetämään tämän offikauden loppuun kunnialla niin viestiä tulemaan (etten aloita diettiä liian ajoissa ja iske kisaväsymys). Jokaisella on omat ongelmansa ja mulla se on tämä!

Olen saanut palautetta jonkin verran blogistani. Palaute on koskenut lähinnä huumorisävyistä kirjoitustyyliäni. Ja myös sitä, että kirjoitan asioista niiden oikeilla nimimmä kaunistelematta totuutta. Kyllä se parsakaalin popsiminen joskus tulee korvista. Kana on perus huttua ja kaapistamme löytyy kananmunia enemmän kuin astioita. "Fitness" elämä ei ole todellakaan sitä mitä jotkut bloggaajat kirjoittaa. Ainakaan mun elämä. En halua sanoa omaa elämää "Fitness" elämäksi, koska kyllä tämä on ihan sitä mun omaa elämää, eikä mitään fitnesshöpötystä. Kuntosali nyt vaan sattuu sisältymään työhöni, harrastukseeni ja koko perheemme arkeen. Mutta sattuu siihen kuulumaan myös muutakin. Kuten lapsiperheen arki, mutta ei se tee elämästäni "Children elämää". Tai aikaani koirien kanssa tee elämästäni "Dogs" elämää. Vaan elän elämää ihan niin kuin muutkin. Jotkut tuhlaa aikaansa ja rahaansa vaikka kirpputoreilla, minä tuhlaan salilla. Mielestäni huonompiakin ajankäyttö kohteita löytyy kuten baari. Jos äiti voi hyvin niin koko perhe voi hyvin ;) Eikö?

Aurinkoista päivää kaikille!

Minua voi seurata instassa @ptniinanevalainen
-Niina-

2 kommenttia:

 1. Hyvä ja niin realistinen kirjoitus taas! Jaksaa aina innolla lukea! Aika huikee olis päästä sun valmennukseen...voi sitä onnenpekkaa! Niin siitä tsemppauksesta... sen verran täytyy sanoa, että ihailen niitä ketä offilla uskaltaa syödä ja samalla nostaa sitä lihasmassan oheistuotetta kehossaan. Ei varmasti ole helppoa sitä rasvaa sitten polttaa, varsinkaan ettei lihasta häviäis! Varmasti välillä tulee epätoivon hetkiä.. eihän se onnistuminen muuten tuntuisi miltään.

  T:Janika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viestiä on tullut räjähdysmäiseen tahtiin! Joku onnekas tosiaan pääsee valmennukseen. Etsin jotain, joka arvostaa tälläistä mahdollisuutta, oikeasti! Tiukkaa tekee tälläinen kokoaikainen syöminen mutta eipähän tarvii nälkää nähdä ;) Pian nähdään tulokset!

   Poista

Blogitekstisuositus

Viikko lähtöön! Matka kohti Everestiä

Nyt tuntuu, että lähtö koittaa liian äkkiä. Asiakkaiden kanssa on hyvä pöhinä päällä. Ryhmävalmennuksissa on saavutettu mahtavia tuloksia ja...