tiistai 17. maaliskuuta 2015

ELÄMÄ voittaa!

Olihan se minunkin vuoro sairastua kerran talveen kunnolla. Koko perhe olikin käynyt influenssan läpi. Minä selvisin onneksi vähän vähemmällä. Lauantaina kun heräsin, niin selkä oli niiiiin kipeä. Tuli vähän samanlainen olo kun kisa-aamuna kun selkä ei auennutkaan vaan löi itsensä jumiin. Huolestuttavinta oli että ruoka ei maistunut. Tästä arvasimme jo aamupalapöydässä, että kaikki ei ole hyvin. Jos minulla ei ole ruokahalua -> jokin on pahasti vialla. Urheasti lähdin kuitenkin hoitamaan velvollisuuksiani, mutta puolen päivän paikkeilla se iski. Joka ikinen lihas oli kipeä, särki ja kolotti. Pääsin kotiin ja kaaduin sohvalle. Siinä se aika menikin. Sunnuntaina nousi kuume ja se käväisikin hyvin korkealla. Onneksi on facebook. Kiitos ystävät joiden kanssa olen saanut puhua muistakin kuin työasioista sairasvuoteellani. Nämä ystävät ovat nykyään vähässä. Aina joku haluaa johonkin urheilujuttuun tai laihdutukseen vinkkiä. Onneksi olen oppinut vastaamaan jo etten ole töissä :) Vapaa-ajan ja työn erottaminen on työssäni vaikeata, mutta jostain työajoista pidän kuitenkin kiinni. Asiakkaita varoitankin aina että minullakin on oma elämä (niin oudolta kun se kuulostaakin). Eli vastailen aina mahdollisimman pian. Maanantaikin meni kuumeen kourissa ja tänään vasta alkaa helpottamaan. Hyvällä tsäkällä huomenna olen jo jaloillani ja loppuviikko meneekin nopeasti ja hyvin levänneenä ;)Olen kuitenkin pyrkinyt tekemään jotain järkevää kuten lukenut. Rasvat ja proteiinit ovat nyt taas hiukan paremmin hallussa tai näen asiat ainakin useammalta eri kantilta. Lukeminen on aina mukavaa ja itsensä kouluttaminen. Kipeenä on aikaa keskittyä oikeasti johonkin lukemaansa.

Kerkesin myös miettimään kerrankin itseäni ja omaa tulevaa kisakauttani. Kuinka aijon sen toteuttaa ja mitä virheitä en toista tälläkertaa. Tein myös selväksi itselleni miten 100% lasisissa tähän lähdetään mukaan. Te jotka ovat minua seurannut, tietävät sen "Kun jotain päätän, niin näin tapahtuu." Bikini kankaat on valittu. Poseerauksia on harjoiteltu ja niistä saatu kovaa kritiikkiä. "Miten toi sun olkapää tossa oikein on?", "Sormi alas!", "Ei toi ollut hyvä noin." "Kokeileppa jotain muuta." Tämä tarkoittaa vain sitä että esiintymistä pitää harjoitella. Pidän kritiikistä, vain niin ihminen voi kehittyä. Parempi kuulla valmentajalta, mieheltä, tai joltain muulta läheiseltä että nyt tarvitsee vähän tsempata kuin se, että nolaat itsesi muutaman sadan ihmisen edessä... Selailin taas vaihteeksi kesän kuvia. Niistä saa potkua ihan hirveesti. Tosin olo on aina kuvien katselun jälkeen iso. Mutta toisaalta, tiedän että pian saavutan vielä vähän paremman kunnon. Eli positiivisilla mielin eteenpäin! En ole stressannut painosta. Toki olen sitä jonkin verran joutunut seuraamaan, mutta kun tiedän pelin hengen niin en voi ottaa siitä stressiä. Uskon että kaiken alta kuoriutuu mahtava paketti. Ainakin itselleni mahtava! En voi kuitenkaan valehdella, kyllä kotona on usempaan kertaan kuultu sanat "Kato nyt kun mä oon läski!" "Katso! Mikä täällä roikkuu!" Puhaahaa! Kyllä se pää pysyy aina perässä, niin kuin kaikki kilpailijat aina sanoo :D Kehitys jatkukoon! Pyritään parempaan kuin viimekerralla mutta voittaja on jokainen joka käy läpi kisadietin. Siitä ei pääse yli eikä ympärin. Masentuminen ei ole vaihtoehto!

Offikunto 2014

Dieetin puoliväli (heinäkuu 2014)

Dieetin loppuvaiheet 2014
 Miten Kroppa ja kasvot voivatkaan muuttua niin radikaalisti. Huomasin dietin loppuvaiheessa kasvoni muistuttavan pelottavan paljon veljeäni. Ei pahalla mutta sama hymykuoppa pyrki esiin kasvoiltani ;) Yritin etsiä tyhjennysviikonkuvia tänne. Mutta julkaisukelpoisia kuvia oli hyvin vähän. Toisin sanoen olin kaikissa melkeimpä alasti joten jätetään julkaisematta. Huomatkaa puolivälin aamupalani tankkauspäivänä.

Moni kyseleekin jo dietin alustani. Itsekkin odotan sen kuulemista innolla, niin osaan suunnitella kevään tarkemmin. Diettihän aloitetaan aika suurilla kaloreilla ja tästä lähdetään pienentämään. Eli vaikka kisadietti kuulostaa tarkalta hommalta (ja sitä se onkin) niin alku on hyvin ravintopitoista. Ainakin viimeksi kohdallani. Jos kalorit lasketaan samantien ihan alas niin loppuvaiheessa ei ole enää mitään mistä vähentää. Aerobinenkin lisäillään kesän lopussa vasta ohjelmaan, jos kaikki sujuu hyvin. Näin ainakin uskon. Tämäkin tarkentuu matkan varrella. Onneksi offikauden on aineenvaihdunta pelannut hyvin ja olen saanut syödä tarpeeksi. Tämä on tärkeätä kun jäädään dietille. Tässä vaiheessa olisi vaikeata käynnistellä aineenvaihduntaa. Viimeksi sainkin aika vapaat kädet ravinnon suunnittelussa ja lähetinkin pääosin vain valmentajalle ravintoarvot tarkastettaviksi. Se toimi hyvin ja opetti minulle paljon.

Viimeksi etsin valmennettavaa noin kolmen kuukauden prokkikseen. Nyt se on löytynyt ja pian projektia voi seurailla facebookista tai blogini kautta. Kiitos kaikille viesteistä! Ihan jokaiseen en kerinnyt vastata, mutta jokainen luettiin huolella läpi. Valintaan vaikutti moni tekijä. Mahtavia tarinoita ja kuvia sain ihmisiltä. Ihana huomata miten motivoitunutta porukkaa suomesta löytyy. Jatkakaa tavoitteiden ja unelmienne parissa! Tehkää unelmistanne totta!

Viimeviikon kuntoa ;)¨
Hyvää viikonalkua teille!
-Niina-
Voit seurata minua instagramissa
@ptniinanevalainen


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogitekstisuositus

Viikko lähtöön! Matka kohti Everestiä

Nyt tuntuu, että lähtö koittaa liian äkkiä. Asiakkaiden kanssa on hyvä pöhinä päällä. Ryhmävalmennuksissa on saavutettu mahtavia tuloksia ja...