lauantai 7. maaliskuuta 2015

Vapaata, remonttihommia ja kovaa treeniä

Siitä on pitkä viikonloppu tehty! Kerrankin voin käsi sydämellä sanoa, että töitä en ole kerinnyt ajattelemaan. Minut tuntien loma ei voi olla sohvalla löhöilyä, vaikka sekään ei kuulosta hassummalta. En kuitenkaan osaa painautua sohvan nurkkaan ennen iltaa. Posti toi kasan kirjoja, mutta en ole pikkurillillänikään kesrinnyt koskea niihin. Ehkä sitten kesällä.

Kuva ilman pumppia, tai meikkiä tai edes paitaa... Vakavaksi vetää...

Heti pyörrän osakseni puheeni koska lomani alkoi jo torstaina ja joihan olin torstai iltana käymässä töissä. Onneksi vain käväisemässä ja jäin Fitille treenaamaan hetkeksi selkää. Treeni tökki pahemman kerran ja luovutin. Aina ei voi onnistua. En edes minä. Takana tosin painoi tiimikaverin keskiviikkona vetämä olkapää treeni. Kiitos jukka näistä! Liikkeet tuttuja, mutta harvoin tekemiä joten tästä sain kärsiä. Perjantaina vielä penkki- hauis treeni. Penkki ei kulkenut yhtään. Syynä edelleen keskiviikon olkapäätreeni. Noh, hauis kulki yllättävän hyvin. Scotti ja seisten tehty superi-treeni osui ja upposi. Ja vähän ehkä muitakin liikkeitä. Näin sitä kasvetaan isoksi tytöksi ;)


Kauneimmillani!

Loppu vapaat olenkin viihtynyt tiiviisti makuuhuoneen puolella. Aivan, unelmaloma! Ja sitten itse asiaan... Remonttiin! Olemme siis remontoineen koko makuuhuoneen. Ja tuli oikein upeaa jälkeä. Nyt tulee hyvät unet. Kerrankin minulla on ollut aikaa keskittyä kotiin. Ennen omaa yritystä tykkäsin sisustamisesta ja kodin laitosta. Nyt se on jäänyt taka-alalle, mutta nostaa välillä päätään. Nyt on ollut TehoNiina vauhdissa ja huomenna koti on putsplank. En ymmärrä naisia jotka eivät osaa tai eivät voi sietää remonttihommia. Mikä onkaan mukavampaa kun sisustaa asunto sen näköiseksi kun itse haluaa. Itse voin vetää maalilla vaikka viivat poskiin ja lika ei haittaa yhtään. Kynsiäkään ei ole, joten nekään eivät katkeile. Huonoin tekosyy on ettei osaa. En minäkään osannut ennen kuin opettelin. En tosiaan ollut seppäsyntyessäni ja välillä on menty persposki edellä puuhun ja tehty uudelleen. Ei haittaa. Oma kädenjälki on parasta. 

Remppareiska
 
Huomenna olisi torkoitus vetäistä kunnon treeni jaloille. Tänään oli kaivattu leopopäivä. Remontti on toisinaan aika raskasta. Varsinkin lamppujen vaihto ja tapettin kohdistus. Paljon staattisia pitoja :D Palautusjuoma jäi kuitenkin kaappiin. Tänään palautusjuomana saa toimia lasillinen viiniä ja hyvä telkkari ohjelma. Taidan olla sisältäni oikeasti kotihiiri.

 Pylly!

Hyvää viikonloppua!
-Niina-
@ptniinanevalainen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogitekstisuositus

Viikko lähtöön! Matka kohti Everestiä

Nyt tuntuu, että lähtö koittaa liian äkkiä. Asiakkaiden kanssa on hyvä pöhinä päällä. Ryhmävalmennuksissa on saavutettu mahtavia tuloksia ja...