maanantai 2. maaliskuuta 2015

Uusi yhteistyökumppani

Viikonloppu tuli ja meni hauskoissa tunnelmissa. Nyt on taas hyvä keskittyä urheiluun ja työntekoo. Kevät alkaa olla käsillä ja tajusin juuri että dietti alkaa nopeammin kuin tajuankaan. Vaikka päivää ei ole lyöty lukkoon, niin tiedän päivän koittavan nopeasti. Taas olen innoissani kun pieni lapsi karkkipäivänä tai kilpailija tankkauspäivänä. Jippii! Kaiken kruunaa uusi sponsorini ja yrityksen yhteistyökumppani. Tätä on pantattu pitkään ja nyt se on aika julkistaa.Kannattaa käydä tutustumassa Trecin tuotteisiin trecnutrition.fi/ Todella laadukkaita lisäravinteita! Tulen kisaamaan syksyllä Trecin nimen alla. Jatkossa kauttani saa myös tilattua tuotteita samalla lailla kuin Fitmaxin tuotteita sai aikaisemmin. Joku tarkkasilmäinen voi huomata, että osa tuotteista on samoja mitä on käyttänyt enemminkin. Jonkun verran tuotteita löytyy myös aina omasta hyvinkään toimipisteestämme.Edellisellä viikolla käväisin myös Emmin luona laitattamassa hiukset RedPointissa ja avaamassa taas hartioitani hieronnassa. Nyt alkaa taas paketti näyttämään itseltään. Ryhti on parantunut ja pääkin näyttää joltakin. Jospa olisi pian aika kaivaa ne kengät sieltä laatikosta ja aloittaa harjoittelu. IFBB:n tiedotteen mukaan  karsinnat ovat

19. syyskuuta Jyväskylän Paviljongissa ja 26. syyskuuta Medetojan salilla, Oulussa. Eli molempiin tai jompaan kumpaan olisi tarkoitus tähdätä. Tätä vielä punnitaan ja mietitään mitä tehdään. Tervetuloa katsomaan ja hurraamaan minut jatkoon!

Eilen tein ohjauksia koko päivän. Omat treenini jäi lähinnä 15 minuutin hartia pumppailuksi. Tänään on vuorossa jalat. Kovat jalat! Rakennetaan tytölle taas hanuria. Oikeastaan etureittä mutta tytöstä kuulostaa aina kivemmalta jos duunataan sitä pyllyä ;) Kyllähän tytöllä pitää kunnon pylly olla, eikö?

Syömiset menevät päivästä toiseen aika samalla kaavalla. Sen verran muuttelin, että muutamaksi päiväksi tiputin hiilarit, jotta herkkuhimot saadaan taas kuriin ja homma jatkuu siistinä. Jalkapäivänä tosin lisähiilari on tarpeen, jotta treenit pysyvät kovina ja jaksan kontata pois painojen alta.

Nyt aletaan sitten vaatimaan sitä itsekuria syömisten kanssa. Pahin vastustajani on cilitonnikala. Jep, tätä ei saa ostaa laatikkoon ilman lupaani. Jos sitä on laatikossa niin en syö muuta. Syömiset muuttuvat hyvin yksipuolisiksi, joten nyt vaaditaan todellista itsekuria. Muita himoja minulla ei juuri olekkaan. En himoitse sipsiä tai karkkia.... Vaan CILITONNIKALAA! Tästä pitänee irtautua ennen diettiä. Voin kuvitella kun karkkihiiri pääsee karkkihyllylle ostamaan herkkuja itselleen ja tietää että kohta saa sokeria oikein urakalla. Se mielihyvän määrä. Minä pääsen yksin kauppaan ja asetun tonnikala hyllylle ja sormeni koskettavat punaista tonnikalapurkkia, niin voi sitä ilon määrää. Voin pomppia tasajalkaa ilosta. Halvat on huvit.... Mikä on hauskinta niin chilitonnikala saa minut aivastelemaan. Voin pärskiä koko illan kotona, syötyäni purkillisen tätä. Tämä oli taas näitä asioita "Mitä et tiennyt minusta."

Instasta löytyy "fiksummat" kuulumiset nimellä @ptniinanevalainen
-Niina-

2 kommenttia:

 1. Hahhaha!
  Olen ostellut muutaman kerran kyseisen purkin, kun oon sattumoisin nähnyt sun syövän sitä... se on niin jytkyä tavaraa, että hirvittää! "lantraan" sitä maustamattomalla tonnikalalla ja silti polttaa! Kiitos taas päiväni hauskuuttamisesta!
  T. Janika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puhaahaa! Se on vähän styrkkaa, varsinkin Pirkka tonnikala :D Mullakin hetken kesti tottua siihen. Ja silloin on paha jos huulet on rohtunut, mutta kun sitä on pakko vain saada.

   Poista

Blogitekstisuositus

Viikko lähtöön! Matka kohti Everestiä

Nyt tuntuu, että lähtö koittaa liian äkkiä. Asiakkaiden kanssa on hyvä pöhinä päällä. Ryhmävalmennuksissa on saavutettu mahtavia tuloksia ja...