maanantai 2. helmikuuta 2015

Kisataanko vai eikö kisata...

"Monesko päivä tänään ON?" 
"31.1.2015"
"JESSSSS"
"Mä käyn nyt maksaa kisalisenssin!"
Nämä oli fiilikset lauantai aamuna herättyäni. Unohdin siis koko homman ja meinasi käydä hassusti. Kisat meinasi jäädä kisaamatta. Onneksi Doping paperi oli jo postitettu ja muutoin homma hoidossa. Mutta nyt hiipii mieleen ne kaikki samat asiat mitä kävin läpi viime talvena. Onko minusta tähän? Onko tullut kehitystä? Olenko tyytyväinen tähän kuntoon? Kannattaako ryhtyä dietille? Välillä toivoisin jonkun kumauttavan päähäni oikein kunnolla niin heräisi todellisuuteen ja jos vaikka asiat selviytyisi päässäni. Ja jos niin ei kävisi niin saisin ainakin mehevän kuhmun. Joku joskus on sanonut mulle että "Älä stressaa..."

Sitten kuulen seuraavat sanat "Mitä ladonovi?" JESS, ehkä mulla on toivoa! Kehitykselle sokeutuu ihan oikeasti itse.
"Ootko joskus käynyt salille?" Eiiii, enhän mää oo, miten sä nyt niin päättelet? Ja taas mieli romuttui.

Nyt olen saanut salille mitä mahtavempia treenikavereita ja se näkyy ja tuntuu omassa kropassa. Välillä hanuri huutaa hoosiannaa ja tänään hauis etsii omaa paikkaansa. Uusi saliohjelma on oikein hyvä ja sopii kiireiselle yrittäjälle. Nyt olisi muutama kuukausi aikaa kasvaa isoksi ja sitten tehdään päätös ryhdytäänkö dietille. Kisalisenssin maksu ei kuitenkaan merkkaa vielä mitään.


Niina kyykkää, nyt rakennetaan etureisiä ja hanuria tytölle. Ensimmäinen video täällä. 

Tää viikko menee taas työntouhussa ja salilla asuessa. Onneksi työnpuolesta tapaamani ihmiset ovat mahtavia ja näin jaksaa potkia eteenpäin. Naurua ei puutu työpäivistä.

Niin paljon kun viimetekstissä uhosin aloittaa poseerausharjoitukset... No, ne kengät pölyttyy edelleen siellä laatikossa. En ole korkokenkä tyyppiä. Olen vähintääkin naamallani niillä ja jopa ihan selvinpäin :) Olen hyvin tapaturma altis ja se näkyy mustelmissa ympäri kroppaa. Mutta lupaan tsempata.

Kisapuvunkin tekijän olen saanut harkitsemaan asiaa. Ehkäpä saan uudet bikinit kisoihin. En ymmärrä miten kisabikinit voi maksaa 200€ ja jotkut maksavat niistä jopa 600€. En ikinä maksaisi kisabikineistä tuon vertaa vaikka olisi jalokivillä päällystetyt (nyt en pilkkaa niitä jotka maksavat, kivahan se on jos on rahaa laittaa bikineihin ton verran). 200€ on vielä kohtuuden rajoissa. Lärpäke etumuksen peittoon ja toinen takapuolelle ja olemattomat tisiit kuppiin. A'vot, enköhän löydä halvemmallakin bikinit :) Jos en löydä niin etsin jonkun joka tekee minulle juuri sellaiset kuin haluan tai teen itse. Jälkimmäinen vaihtoehto on kyllä aika huono (ala-asteenkin vietin puukässässä, ja yläasteella opettaja repi kanssani hiukset päästään rättikässässä, terveisiä vain sinne)....  Edelliset bikinit maksoivat 70€ ja menivät hyvin lavalla. Etsivä löytää.

Sponssikuviot alkavat selviimään ja pikkuhiljaa uskallan alkaa niistä puhumaan, mutta odotetaan vielä hetkonen. Edelleen minua voi seurata instassa @ptniinanevalainen sinne ehkä päivittelen kuvia ja mitä lähemmäksi syksyä mennään niin lupaan instan päivittyvän nopempaan tahtiin.

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!

-Niina-


 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogitekstisuositus

Viikko lähtöön! Matka kohti Everestiä

Nyt tuntuu, että lähtö koittaa liian äkkiä. Asiakkaiden kanssa on hyvä pöhinä päällä. Ryhmävalmennuksissa on saavutettu mahtavia tuloksia ja...