torstai 19. helmikuuta 2015

Kehitys kuulumisia

Kulissien takaa viime kesältä. 
Meikki ja hiukset: Emmi, RedPoint

Kotona on hiljaista. Kahvi tuoretta. Maha on täynnä puuroa. Ja mikä parasta tänä aamuna ei ole kiire! Eikö kuulostakkin mahtavalta aamulat? No sitä se onkin. Mulla on aikaa kirjoittaa blogiteksti. Rakastan niin hiljaisuutta ja yksin oloa. Tälläiset aamut ovat outoja ja näitä kuuluu arvostaa.


No sitten itse asiaan. Treenit ovat olleet kovempia kuin koskaan. Jalkatreeneistä toipuminen on vienyt useamman päivän ja jopa maximeita kokeiltiin viimeviikolla. Maximi treenejä en ole tehnyt juuri koskaan loukkaantumisriskin vuoksi. Nyt kuitenkin kun paikalla oli isompaa körmyä niin uskaltauduin laittamaan jalkaprässiin useamman satasen. Tarkkoja määriä en edes viitsi kertoa ettei kukaan lähde kokeilemaan kylmiltään samaa. Hullujen hommaa. Sen takia tätä teen ja teen suurella sydämellä. Jalat ovat saaneet kyytiä myös valmentajan hellässä huomassa. Ja hetkellisesti olot ovat oleet jalkojen osalta oikein mukavat.

Tossut

Olen saanut myös jonkinverran kommenttia levinneestä ylävartalosta.  Ei ne mahaa ole kommentoineet (paitsi rohkeimmat), mutta on sinnekkin tullut tavaraa omiksi tarpeiksi ja niin kuuluukin pienissä määrin. Ei siinä kisakunnossa voi ympäri vuoden olla. Tumppuihin on kuulemma tarttunut jotakin ja olkapäissä on kuulemma pyöreyttä. Jos näin on, niin hyvä juttu! Omasta mielestä mitään ei ole tapahtunut ja läskiä lähinnä kerätty. Vaikka oikeasti tiedän, ettei se näin mustavalkoista ole, mutta peilikuva on vääristynyt matkanvarrella ennenkin. Ei hätää, näin on hyvä olla.

Huono kuvanlaatu kertoo sittä, että kuva on napattu kiireessä ettei kukaan huomaa että otin selfien kesken treenin... Tää ei oo mun juttu!

Kovista treeneistä on kuitenkin ollut hyötyä. Tämän kertoo Tanita. Muutama kilo vedetty lisää lihasta ja 700g läskiä siinä sivussa. Mutta suhteessa molemmat luvut näyttää oikein mukavalta. Jos ihan rasvattomana haluaa pysyä niin aikas mahdotonta kasvaa isoksi. Jonkin aikaa se voi toimia mutta jossain vaiheessa kehitys pysähtyy. Niin kurjaa kun se onkin. Oikeastaan painoni on isompi kuin koskaan (jos ei raskausaikaa lasketa). Valokuvat ovat kuitenkin oiva tapa todeta, että jotain on tapahtunut ulkomuodolle positiiviseen suuntaan. Tällähetkellä nautin tasaisesti kasvavista treenipainoista. Näin isoa rautaa ei nosteltu viime talvena. Ensi kuussa päätetään dietin alusta. Jännää!

Jotain huonoa löytyy myös kovista treeneistä. Kehonhuoltoa pitäisi harrastaa säännöllisesti (ei riitä joka päivä pienet venytykset, 1x viikkoon huoltotunti ja rullaukset). Noh, nyt olen sitten jo käynyt hierojalla muutamaan otteeseen toteamassa, että jumissa ollaan. Nyt avataan tämä tyttö, että poseerauksetkin onnistuisivat paremmin. Jep, kaivoin lasikenkäni kaapista pölyttymästä ja tulos oli hämmentävä. Laitoin kengät takaisin kaappiin. Toinen olkapää sojoittaa päin taivasta ja toinen hiertää lattiaa. Yritetään uudestaan kunhan venyvyys on kohdallaan. Onneksi minulla on mahtavia ystäviä ja työkavereita, jotka auttavat minua. Meijullekkin varattu aika Virolaiseen perinnehoitoon uudestaan. Kyllä tämä tästä!

Tänään pääsen kokeilemaan myös äänimalja hoitoa! Mielenkiitoista. Nyt on menossa kausi "Tehdään Niinasta hihhuli". Olen avoin kaikelle, joten odotan innolla tätä kokemusta. Kaikkea pitää kokeilla, paitsi... Noh, ei ihan kaikkea :) Ensiviikolla laitetaan myös hiukset kuntoon, lisää hierontaa ja ehkäpä muutama tanssiaskelkin.
-Niina-
@ptniinanevalainen
2 kommenttia:

 1. Heipähei!
  Tekstejäsi on tullut kiireen keskellä luettua, mutta nyt ajattelin välillä laittaa kommenttia :) Eli kiitos hyvistä jutuista, aina niin kutkuttavaa lukea toisen "päiväkirjaa"!!! Hienoa kuulla, että rauta nousee ennätystahtia ja kehitystä tulee... Motivoi tekemistä kummasti! Rinta rottingilla eteenpäin!! Terveisin Janika <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisten elämä on mielenkiintoista :D Täältä sitä taas noustaa! Se on niiin kiva kun joku kommentoi mun juttuja.

   Poista

Blogitekstisuositus

Viikko lähtöön! Matka kohti Everestiä

Nyt tuntuu, että lähtö koittaa liian äkkiä. Asiakkaiden kanssa on hyvä pöhinä päällä. Ryhmävalmennuksissa on saavutettu mahtavia tuloksia ja...