sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Kiireinen tammikuu ja tämän hetken kuntoa

Ainaskii näin liikunta-alan yrittäjän mielestä. Tällähetkellä painan hyvin pitkää päivää ja näin ollen palautuminen itselleni on liian vähäistä. Tämä tuntuu kropassani. Olen jäänyt miettimään, että miksi en palaudu mistään suorituksesta tai miksi ihmeessä paino junnaa paikallaa. No sehän on oikeastaan päivän selvää. Stressi! Stressihormooni, se kaiken pahan alku. Näin ollen merkkasin MAALISKUULLE pidennetyn viikonloppu vapaan. HYVÄ MINÄ!


Kropassani tämä näkyy pahiten siinä että salitreenin jälkeen lihakset ovat kipeänä vielä neljäntenä päivänä treenistä. Jumpasta palautuminen vie ikuisuuden. Viimeksi samankaltaisi tuntemuksia on tullut dietillä. Riittävä ravinnon saanti on nyt suurennuslasin alla. Nyt olen kovasti yrittänyt keventää treenejä. Joulun jälkeen kun toi liikunta on taas lisääntynyt merkittävästi. Maanantaina valmentajan luokse... katsotaan mitä tapahtuu. Olen vain niin huono ottamaan salilla "rennosti" varsinkin jos treeniseura on hyvää ja muilla kulkee treeni hyvin.

Tammikuussa moni järjestelee elämää uuteen uskoon ja miettii tulevaa vuotta. Minulla vuosi mietitty jo pitkälle. Vuoteen tulee kuulumaan ainakin yksi unelman toteutuminen ja se on ihan mieletöntä! Viime vuonna toteutin myös yhden kun nousin ensimmäistä kertaa kisalavalle. Tästä voisi ottaa vaikka tavaksi sen, että joka vuosi toteutuu yksi MIELETÖN UNELMA!

Tänään kevyehkön salitreenin jälkeen katsastimme hiukan kuntoani. Tavoitehan oli löytää minulle ensiksikin olkapäät. No nyt ne on löytynyt ja nyt sitten jos niitä alkaisi vaikka treenaamaan. Olisi mukavaa jos dietillä rasvan alta paljastuisi muutakin kuin pienet ryppyiset rusinat. Paljon on kehitettävää ja tiedostan tämän oikein hyvin. Töitä kuitenkin painetaan kovasti, jotta tulos olisi paras mahdollinen syksyllä.
Eilen pidin mahtavan tankkauspäivän ja rakentelimme tyttösen kanssa herkullisen sushilautasen. Jälkkäriksi dippilautanen. Nam! Mukavan päivän kruunaa aina hyvä ruoka. Tämä oli osaltani myös aika terveellinen juttu. Nakit ja lihapullat jäivät muille tai oikeastaan ne on vieläkin jääkaapissa. Taidamme olla vähän tämmösii viherpiipertäjiä.... Hiilaritankkauksen jälkeen olisi mukava vetää aina kunnon jalkarääkki mutta se jäi nyt toiselle päivälle. Nyt on energiaa taas painaa myös töissä.

-Niina-
 @ptniinanevalainen

2 kommenttia:

  1. Saisko nähdä sun tukasta lähikuvaa? Näyttää älyttömän hyvältä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lupaan että kunhan saan sen taas kuntoon niin laitetaan lähikuvaa. Nyt juurikasvu valtaa puolet päästä ;)

      Poista

Blogitekstisuositus

Viikko lähtöön! Matka kohti Everestiä

Nyt tuntuu, että lähtö koittaa liian äkkiä. Asiakkaiden kanssa on hyvä pöhinä päällä. Ryhmävalmennuksissa on saavutettu mahtavia tuloksia ja...