keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Alennuskoodi lisäravinteisiinAjattelin tulla kirjoittelemaan tänne lälläisen pika postauksen, koska minulla on Fitmaxin verkkokauppaan alekoodi. Elikkäs koodilla "kaveri" saat normaalihintaisista tuotteista -10%. Koodi voimassa tämän kuukauden! Fitmaxilla on tällähetkellä myös läjäpäin muitakin tarjouksia, kuten perus hera. Nyt kannattaa tilata vaikka vähän usempi kerralla.
100 WHEY PROTEIN STRAWBERRY 2350G
Hera

Samalla voin kirjoittaa pika kuulumiset. Elikkäs työt alkoi taas ja tätä jatkuukin sitten keväälle asti. Toisaalta lomailu saikin jo riittää, koska se laiskistaa (ainakin minua). Tänään onkin harjoiteltu jumppia, joten tänään illalla Keravan powerilla luvassa KuntoPoweri ja Kehonhuoltoa. myös kertamaksulla pääsee mukaan! Tuu jumppaamaan jos liikut lähellä.

Omista saleista kaksi lepopäivää takana, joten nyt luulisi taas kulkevan. Tälläviikolla taidan tehdä lähempää tuttavuutta myös crossfit saliin. Katsotaan tuleeko meistä kavereita. Viisijakoisella ohjelmalla edelleen painan eteenpäin ja olkapäitä olisi tarkoitus edelleen kehittää. Eiköhän ne siitä kehity kovalla työllä ja ehkä muutamalla tuskanpisaralla. Näin ainakin uskon!

Hyvää loppuviikkoa!

-Niina-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogitekstisuositus

Viikko lähtöön! Matka kohti Everestiä

Nyt tuntuu, että lähtö koittaa liian äkkiä. Asiakkaiden kanssa on hyvä pöhinä päällä. Ryhmävalmennuksissa on saavutettu mahtavia tuloksia ja...