keskiviikko 19. syyskuuta 2018

15 päivää Everestille!

Syksy on mennyt kuin siivillä ja aika vain vähenee. 15 päivää lähtöön. Varusteet alkavat olla hankittu. Reput ja kuorihousut ostimme viikonloppuna. Eilen sain tilaamaani vaelluskengät ja makuupussin. Nyt kengät pitää vain sisäänajaa, joten kävelen joka paikkaan vaelluskengät jalassa. Makuupussissa en sentään aijo nukkua ennen reissua. Vaikkakin sekin olisi hyvä koeajaa. Ajatukset pyörivät lähes tauotta lähenevässä matkassa ja matkajärjestelyissä. Vatsassa on perhosia juuri sopivasti. Onneksi on paljon töitä ja tekemistä, niin en kerkeä joka hetkeä etsimään netistä ja kirjoista tietoa matkasta.


Meitä on kiusannut syysflunssat ja vatsapöpöt viimeiset viikot ja nyt toivommekin parantuvamme ennen reissua. Kurkussa tuntuu tälläkin hetkellä kaktus, joka kasvattaa piikkejään mukavasti nielurisoja kohti. Olen jälleen lupautunut erilaisiin projekteihin ja näin ollen kalenteri on lähtöpäivään asti täytetty. Ei ole siis aikaa sairastaa. Nyt olen ottanut järeämmät keinot käyttöön ja suunnannut sormeni yhteistyökumppanimme purnukoille. Otimme käyttöön vahvan Venäjänjuuren, joka vahvistaa yleiskuntoa. Voimaravinteet ovat täydentäneet muiltakin osin meidän matkalaukkua ja mukaan tulemme pakkaamaan laadukkaat proteiinijauheet ja patukat. Olemme päättäneet ryhtyä matkan ajaksi kasvissyöjiksi, joten laadukkaan proteiinin saanti on ääriolosuhteissa tärkeää. Olen hyvin kranttu jauheiden ja patukoiden suhteen. En voi sietää useimpia kaupan hyllyltä löytyviä jauheita ja patukoita, joten olen enemmän kuin iloinen kuullessani Voimaravinteiden lähtevän mukaan matkaamme. Vesi jota juomme, puhdistetaan vedenpuhdistus tableteilla, joten veden maku on aika erilainen kun vesijohtoveden johon olemme tottuneet. On kiva saada aminohappojuomia jauheena mukaan, joten saamme mm. Colan makuista juotavaa hörpittyä velluksen aikana.



Voimaravinteiden lisäravinteita käytän muutenkin, kun vain tällä matkalla. Vakiovarustukseeni kuuluu mm. palautusjuoma, whey, EAA, BCAA, glutamiini ja kausiluontoisesti kreatiini. Myös magnesium ja monivitamiini kuuluu päivittäiseen käyttööni. Työni on hyvin liikkuvaa ja liikunnallista, jonka takia lisäravinteet ovat kätevä apu. Palautuminen on elämässäni todella isossa roolissa. Lisäravinteet nopeuttavat palautumista ja takaavat jaksamiseni työssä ja vapaa-ajalla. Lisäravinteet ovat kuitenkin vain ravinnon lisänä, joten lisäravinteiden käytön lisäksi ruokavalio pitää olla kunnossa.


Tarkempaa listaa teen varusteista lähempänä, kun alamme täyttämään reppuja. Maan sisäisillä lennolla saa olla ruumassa 10kg painosta tavaraa ja käsimatkatavaroissa 5kg. Näihin painomääriin tulisi mahduttaa vaellustavaramme makuupusseista, termospulloista aina vaelluskenkiin. Yksi tärkeimmistä tavaroista tulee olemaan järjestelmäkameramme ja omat kännykät. Haluamme ikuistaa maisemat ja fiiliksemme mahdollisismman hyvin. Mukana kulkee kokoajan pieni päiväkirja, jota voimme kirjoittaa matkan aikana. Tarkoitus on siirtää matkapäiväkirjan osia myös tänne, matkan aikana ja sen jälkeen. Joten ihan täysin nettipimennossa emme vuorella ole.

Parhaiten matkaamme voi seurata instagramista @ptniinanevalainen.
-Niina-

Teksti on kirjoitettu yhteistyössä voimaravinteet.fi kanssa
















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogitekstisuositus

Viikko lähtöön! Matka kohti Everestiä

Nyt tuntuu, että lähtö koittaa liian äkkiä. Asiakkaiden kanssa on hyvä pöhinä päällä. Ryhmävalmennuksissa on saavutettu mahtavia tuloksia ja...