Blogi tietoaNyt jo kolmekymppinen nainen päätti hypätä oravanpyörästä 2012 ja toteuttaa elämässään omia unelmia. Mukaan mahtuu aviomies, tytär ja mayräkoira Safka. Rakastan urheilua ja luontoa. Unelmia on matkanvarrella toteutettu, mutta unelmointi jatkuu edelleen.

Aloitin kirjoittamaan blogia itselleni 2012, päätettyäni juosta puol marathonin raskauden jälkeen. Kirjoitin blogia nimettömänä eri alustoille. Blogi oli täysin päiväkirjani. Huomasin kuitenkin ihmisten kiinnostuksen blogiani kohtaan. Pikkuhiljaa blogini on kehittynyt ja nyt lukijoita on kuukaudesta riippuen 7000-10 000. 

Olen luonteeltani rämäpää ja tarvitsen jännitystä elämääni. Unelmia olen toteuttanut kokoajan. Isoimpia näistä mainitakseni on ollut Puolmarathoni raskauden jälkeen, Body Fitness- lavalle nouseminen ja kuukauden reppureissu perheeni kanssa. Unelmista monen olen toteuttanut jo usemmankin kerran ja unelmat kehittyvät kokoajan. 

Seuraava unelmani on kiivetä Mount Everestin, Bace Camppiin lokakuussa 2018 mieheni kanssa. Tähän tarvitsen mukaan yhteistyökumppaneita toteuttamaan unelmaani. Mieheni on harrastekuvaaja, joten näkyvyys on taattu. 

Kirjoitan intohimosta, en mielyttääkseni muita. Virheitä innostuessani voi tulla. Näitä koitan korjailla, mutta äidinkieli ei ole vahvuus. Vahvuuteni on heittäytyä elämään!

Tervetuloa lukemaan blogiani!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogitekstisuositus

Viikko lähtöön! Matka kohti Everestiä

Nyt tuntuu, että lähtö koittaa liian äkkiä. Asiakkaiden kanssa on hyvä pöhinä päällä. Ryhmävalmennuksissa on saavutettu mahtavia tuloksia ja...