sunnuntai 8. huhtikuuta 2018

Olikos mun fitness nyt tässä?

Olen treenannut tavoitteellisesti salilla vuosia. Ostanut kisalisenssinkin lunastanut useana vuonna. Viimevuonna jopa valmentajalisenssin. Tänä vuonna ensimmäistä kertaa tuntui siltä, etten halua ostaa minkäänlaista lisenssiä. Yksi syy tähän on myös se, etten tiedä mikä liitto olisi se missä haluan jatkossa itse kisata tai haluan valmentaa. Nyt oli hyvä aika ottaa fitness hommista aikalisä.


Olen tutustunut mahtavaan jengiin Fitness piireissä ja meillä on ollut ihan mahtavia kisareissuja. On nähty kyynelijä, naurua ja paljon kimallusta ja blingiä. Olen saanut uusia ystäviä ja tavannut maailmalla tunnettuja kilpailijoita. Olen oppinut paljon lajin kautta.

Ensimmäistä kertaa pitkiin aikoihin, en myöskään aijo mennä kisoihin keväällä katsomaan tai huoltamaan ketään. Huoltajan hommista voi lukea TÄÄLTÄ Nyt haluan keskittyä kaikkeen muuhun. Kyse ei ole siitä etteikö kisat kiinnosta minua, kyllä ne kiinnostaa ja haluan seurata kilpailijoita. Ehkä vielä itsekkin lavalle tulen kiipeämään, mutta missä liitossa, sitä pitänee vielä miettiä. Nyt keskitytään nauttimaan kilpailun ulkopuolisesta valmennuksesta ja omista treeneistä, jotka tuntuvat mukavilta. Olenkin viimeaikoina treenannut enemmän toiminnallista harjoittelua ja edelleen niitä kyykkyjä. Instagramista on voinut bongata videoita treeneistäni @ptniinanevalainen nimellä.

Harmikseni loukkaantumiset ovat hiukan hidastaneet treenejäni. Ensiksi meni nivelsiteet nilkasta ja nyt toinen nilkka on murheen kryyni. Urheilija kun ei tervettäpäivää nää, niin välillä joutuu ottamaan hiukan hitaammin. Kyykyissäkin olen hiukan himmannut ja sarjapainot ovat olleet n.70kg. Vuoden loppuun olen kuitenkin antanut itselleni aikaa päästä sinne 100kg. Lähellä ollaankin jo käyty, kyykätessäni 87,5kg jokin aika sitten.

Keväällä aijon juosta muutamassa tapahtumassa ja kesällä lähteä patikoimaan vähän korkeammalle. Toivottavasti nämä kaikki onnistuvat. Syksyllä sitten Everest odottaa meitä. Tämä matka tuntuu hyvin kaukaiselta vielä, vaikka valmistautuminen henkisesti ja fyysisesti on ollutkin läsnä. Aika kuluu kuitenkin nopeasti ja pian huomaammekin pakkavamme tavaroita ja nousevamme lentokoneeseen kohti Nepalia.

Pääasia tällähetkellä on kuitenkin valmennettavissani, joista moni on päättänytkin saada tuloksia oikeasti aikaiseksi. Se on aina hienoa! Minulla pyörii myös Treenileiri 2.0 valmennus ja seuraava strattaa 7.5. Lisätietoja näistä löytyy facebook sivuiltani: https://www.facebook.com/ptniinanevalainen/

En siis voi sanoa, että Fitness oli osaltani nyt tässä. Se on hetkellisesti nyt tässä. Palataan lajin pariin kun on sen aika ja jos sen aika vielä tulee. Sen saa nähdä. Nyt keskitytään kaikkeen muuhun ja vedetään hetki happea. Rakennetaan uraa ja nautitaan perheestä.

@ptniinanevalainen
-Niina-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogitekstisuositus

Viikko lähtöön! Matka kohti Everestiä

Nyt tuntuu, että lähtö koittaa liian äkkiä. Asiakkaiden kanssa on hyvä pöhinä päällä. Ryhmävalmennuksissa on saavutettu mahtavia tuloksia ja...