maanantai 16. huhtikuuta 2018

Kuulumisiani

Tuntuu kun aika olisi taas mennyt siivillä. Nyt on jo kevät ja kultsan kisat. Mieskin kysäisi eilen, ettenkö ole menossa edes huoltamaan. Tänä vuonna en tosiaan ole kiinnostusta ollenkaan Fitness juttuja kohtaan.

Mun elämä on ollut jonkin moisessa muutos tilassa viimeiset kuukaudet ja kovasti joudun miettimään mitä seuraavaksi tapahtuu. Onneksi muutokset eivät ole aina huonoja vaan, niistä voi saada potkua eteenpäin. Olen yht äkkiä pystynyt viettämään enemmän aikaa kotona ja olen huomannut jokseenkin nauttivani rauhallisuudesta. Viime vuonna tähän aikoihin suoritin Fitness valmentaja koulutuksen, työharjottelua, kaksi kappaletta kouluun liittyviä näyttöjä ja loppujen lopuksi loukkaannuin pahasti kaaduttuani portaissa. Ja ennen kesälomaa olin leikkauksessa. Hauis kiinnitettiin paremmin ja olkapäätä puhdisteltiin. Samalla ajatukseni oli tulevassa Thaimaan matkassa, joka oli elämäni mahtavin reissu. Vaikkakin käsi ei noussut ja tyttö auttoi minulle pahimmissa kivuissa vaatteet päälle. Mutta päättäväisyydellä käsi kuntoutettiin.


Tahimaan matkastamme voi lukea seuraavista linkeistä:
Thaimaa osa 1
Thaimaan matka osa 2 (pohjois Thaimaa)
Thaimaan osa 3
Thaimaa osa 4

Valmennuksia jatkan kuitenkin ihan entiseen tapaan. Niitä kun en varmasti osaisi edes lopettaa. Vähän sama on tiettyjen ryhmäliikuntatuntien kanssa. Tutussa ryhmässä on energiaa ja olenkin puhunut monelle, että se on kuin harrastus, jonne tykkään lähteä viikosta toiseen. Hyvässä työpaikassa viihtyy kauan.

Treenileiri 2.0 pyörii kokoajan ja seuraava ryhmä starttaa 7.5 ja vielä mahtuu mukaan. Itse ryhmän kanssa tiputellut kaksi kiloa, parin viikon aikana. Hienosti ruokavalio toimii. Tuntuu, että energiaa alkaa olemaan taas talven jälkeen enemmän. Yksi syy on varmasti ruokavalio ja toinen on sitten se aurinko. En ole yhtään talvi ihminen, joten kesä on enemmän kuin tervettullut.Uimisesta on tullut yksi suosikkini, kun olen joutunut toistaiseksi jättämään sulkapallon. Huonon tuurin takia meni ensiksi nivelsiteet nilkasta ja sen jälkeen kävin hölkkäilemässä huonoilla kengillä ja nyt toinen jalka on rasittunut ja olen könkkäillyt hetken aikaa jopa kepeillä. Parin viikon aikana olenkin uinut useamman kilometrin. Kuntoutin olkapääni melkeimpä pelkästään vesijumpalla, joten laitetaan samalla jumpalla jalatkin kuntoon. Loukkaantumiset kirpaisee aina henkisesti, mutta onneksi on paljon mitä pystyy, myös kipeän jalan kanssa tekemään. Nyt pystyn jo kävelemään jonkin verran, mutta reipas kävely tai pidempi matka ei vielä onnistu.

Hyvää alkanutta viikkoa kaikille! 

Minua pääsee seuraamaan instagramissa 
@ptniinanevalainen
-Niina-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogitekstisuositus

Viikko lähtöön! Matka kohti Everestiä

Nyt tuntuu, että lähtö koittaa liian äkkiä. Asiakkaiden kanssa on hyvä pöhinä päällä. Ryhmävalmennuksissa on saavutettu mahtavia tuloksia ja...