tiistai 3. huhtikuuta 2018

Hymy

Se pieni ele, joka saattaa ilahduttaa muita. Hymy. Välillä hymyileminen on vaikeeta. Toisilta hymy tulee luonnostaan. Toiset joutuvat etsimään sitä. Toisilta se ei meinaa löytyä millään. Moni joka on kokenut kovia, hymyilee leveimmin. Toiset ovat oppimaan hymyilemään vaikeassakin tilanteessa.

Minkä takia hymyileminen on joskus niin vaikeeta? Minkä vastaantulijalle ei voi hymyillä? Toivoisitko sinä saavasi hymyn toiselta? Ehkä saisit hymylläsi muutkin hymyilemään.


Suomalaisista harvoin huokuu positiivisuus, muiden auttaminen tai kiireettömyys. On jotenkin trendikästä juosta tukka putkella suupielet alaspäin. Talvella naapureita ei juuri näy, mutta auringon sulattaessa maata, voi nähdä vilauksen naapurista pihalla ja kun ilmat lämpenee, niin ehkä se hymykin nähdään naapurin naamalla. Joskus asiakaspalvelija saattaa hymyillä, mutta suomalaiset eivät ole hirveän hymyileviä myöskään kassalla. Onneksi poikkeuksia on ja ne piristävätkin päivää.

Mietin omaa hymyäni. Teen töitä hymyille. Ehkä siksi, koska rakastan työtäni, asiakkaitani ja haluan auttaa. Välillä töihin lähtö on vaikeeta (niin kuin meillä kaikilla joskus), mutta kyllä se hymy leviää huulille asiakkaan tavatessaan. Ei elämä voi kuitenkaan yhtä hymyä olla, mutta hymyllä pärjää jo pitkälle. Jos sinä ole positiivinen, levität positiivisuutta myös ympärillesi.

Meikit: JOLIE.FI
Jolien meikkituotevalikoima on täynnä luonnonkosmetiikan helmiä
Jolien meikkivalikoimaan kuuluu erilaisia luonnonkosmetiikan meikkivoiteita, mineraalimeikkivoiteita, puutereita, aurinkopuutereita, poskipunia, sävyttäviä päivävoiteita ja peite- ja korotustuotteita täydellisen ja luonnollisen meikkipohjan tekemiseen.


Mikä tekee suomalaisista, niin jäykkiä ja mutrunaamoja? Onko se tämä talven pimeys vai kulkeeko se sukujuurissa? Tiedä häntä, mutta jokainen voi vaikuttaa helposti omaan hymyynsä ja näin saada myös muut hymyilemään. Jos osaa nauraa itselleen, pystyy nauramaan myös muille. 

Uskon, että positiivinen ajattelu auttaa eteenpäin. Auttaa jaksamaan vaikeissa tilanteissa ja tuomaan uskoa omaan tekemiseen. Ei kaiken tarvitse olla aina harmaan sävyissä, vaan elämään mahtuu myös väriä.

Hymy on kuin kaunis kukka,
tai jalassa oleva villasukka.
Vaikka olisi kurja sää,
se hyvältä tuntuu ja lämmittää.
– Paula Sahlberg –


-Niina-
@ptniinanevalainen


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogitekstisuositus

Viikko lähtöön! Matka kohti Everestiä

Nyt tuntuu, että lähtö koittaa liian äkkiä. Asiakkaiden kanssa on hyvä pöhinä päällä. Ryhmävalmennuksissa on saavutettu mahtavia tuloksia ja...