sunnuntai 22. lokakuuta 2017

Mikä ihmeen P*mpp*öljy?

 "Myös suureksi ihmetyksekseni huomasin jälleen yritysten puutteellisen markkinoinnin. Kuljimme Bloggeri passeilla messuilla. Monessa kojussa oli paljon työntekijöitä, mutta median edustajina paikalle saapuessamme he huomasivat passimme ja käänsivät selkänsä. Menikö pupu pöksyyn? En tiedä, mutta näin yrittäjänä olisin itse tarttunut tilaisuuteen ja markkinoinut tuotettani parhaalla mahdollisella tavalla."

Edellinen teksti on vuoden 2016 I love me- messuilta. Tänä vuonna näytteilleasettajat pääsivät yllättämään. Jopa minä, väenpaljouden vihaaja ja malttamattomuuden multihuipentuma jaksoin kiertää koko messut läpi ja pääsin juttelemaan mielettömien ihmisten kanssa. Jossain vaiheessa kuitenkin antioksidantit, vitamiinit ja proteiinit meinasivat jo pyrkiä ulos. Mietin jo seuraavalle kojulle astuessani, että onko tämäkin tuote markkinoiden edelläkäviä vai onko tässä tuotteessa vähiten sokeria ja eniten antioksidantteja. Oliko sitten samankaltaisista tuotteista ylitarjontaa vai markkinointipuheet samantapaisia liian monella?Pimppiöljy
Minun huumorini pääsi myös valloilleen jossain vaiheessa kun messujen paras mainos hyppäsi silmilleni. No mitäs minä itselleni voin, ostin mukaan kyseisen tuotteen ja muutaman muun rasvapurnukan. Oma ihoni on todella herkkä ja olen käyttänyt iät ja ajat rasvana kookosöljyä. Nyt löysin muutakin kun sen iänikuisen kookoksen.  Vaikka mainos-sana on hyvin raflaava, niin kyse on oikeasti pimppiöljystä, toki kun kyseessä on luonnon tuote, niin sitähän voi käyttää myös muualle. Liukkariksi en ehkä tätä kuitenkaan kutsuisi vaan, tuote on tarkoitettu karvojen ajelun jälkeen herkälle alueelle.


Omat jalkani kuivuvat aina ajelun jälkeen niin korpuksi, että varsinkin talvella iho lohkeilee. Ei ole montakaan tuotetta, joita pystyn laittamaan iholle etten revi nahkaa yöllä verille. Siispä jo eilen illalla kokeilin pimppiöljyä jalkoihin ja TSADAA empä repinyt jalkoja auki. Kaikki kunnia pimppiöljylle! Kunhan kokelen myös muita Donna Taponeron tuotteita, niin kerron varmasti sainko mehevän allergisen reaktion vai onko tulos yhtä hyvä kun öljyllä. Jos kiinnostusheräsi niin käy kurkkamassa sivut TÄÄLTÄ Palaan siis asiaan vielä.

Praliineja 

Vegevalkosuklaa!!! Eipä ollut muilla tarjolla!
Yhtä kojua olin kuitenkin odottanut ylitse muiden, koska tässä kojussa saattoi näkyä myös vähän minun kädenjälkeni. Kaiken proteiinipatukoiden ja raakapatukoiden jälkeen oli ihana nähdä aitoa SUKLAATA! Näistä suklaa jutuista ja työstäni tulen kirjoittamaan vielä ihan erillisen jutun. Tulen raoittamaan ovea vähän liikunta-alan ja valmentamisen ulkopuolelle. Mitä minä teen siviilissä ja miten päädyin leipuri-kondiittori kouluun, joka on viimeistä silausta vaille valmis?Törmäsin myös ihanaan sanaan rohkeus. Tämä on sana josta minä tykkään! Taidan alkaa useaamin käyttämään kyseistä sanaa. Rohkeutta voi olla erilaista. Se mikä on toisesta rohkeaa, voi olla toisesta typerää. Jokainen määrittelee omat raamit sanalle ja näkee asian sitä kautta. Minun mielestä rohkeus voi olla sanoja, tekoja tai vaikka unelmia. On myös rohkeaa myöntää olevansa väärässä tai epäonnistuneen jossakin. On rohkeaa kiivetä Everestille tai sukeltaa laitteilla syvässä vedessä. On rohkeaa sanoa välittävänsä jostakin tai itkeä avoimesti. On rohkeaa vaihtaa työpaikkaa tai ajatella joskus vain itseään. Rohkeutta on niin erilaista.Ole rohkea ja määritä rohkeuden rajat itse!

Bloggarin työtä parhaimmillaan, kun korkokengillä on kävelty yli 13000 askelta

Messuilla oli myös paljon, paljon muuta. Messut ovat vielä tämän päivän auki ja näytteilleasettajat jaksavat toivottavasti vetää homman yhtä hyvin kotiin kun eilenkin. Itselleni tarttui myös muita tuotteita mukaan messuilta, mutta näihin palaan sitten, jos totean niiden olevan mainitsemisen arvoisia.

Hyvää sunnuntain jatkoa! 
@ptniinanevalainen
-Niina-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogitekstisuositus

Viikko lähtöön! Matka kohti Everestiä

Nyt tuntuu, että lähtö koittaa liian äkkiä. Asiakkaiden kanssa on hyvä pöhinä päällä. Ryhmävalmennuksissa on saavutettu mahtavia tuloksia ja...