keskiviikko 27. syyskuuta 2017

Syksyn tapahtumia ja yhdet messuliput

Syksy on monelle todella vaikeeta aikaa ja tuntuu, että negatiivisia kommentteja ja huonotuulisuutta löytyy jokaisen kulman takaa. Välillä tuntuu, että oman positiivisuuden ja hymyn saa repiä selkänahasta kun ympärillä tuntuu olevan vain negatiivisuutta ja pahaa mieltä. Kun itse yrittää olla posiivinen ja kertoa positiivisia asioita, niin eiköhän ryhmästä joku ilonpilaaja löydy ja kertoo miten huono idea on ja miten asiat ei kyllä varmasti onnistu suunnitellulla tavalla. Yksi ihminen voi myrkyttää koko yhteisön.

Leipomo NiinaMinäpä päätin, että en jaksa antaa muiden masentaa ja näin ollen lisäsin vitamiinien saantia. Keksin pienen syysloman meille. Yritän tehdä niitä positiivisia ja kivoja asioita elämässä. Tällähetkellä minulla on toisiksi viimeinen näyttösuoritus meneillään ja kun se on suoritettu, niin hengähdän hetkisen. Olen varannut muutaman hoidon itselleni ja näin huolehdin taas omasta hyvinvoinnistani. Ruokavaliolla on myös iso osuus jaksamisessa, joten se on taas ollut jonkin aikaa viimeisen päälle kunnossa.


Olen lukenut paljon matkakertomuksia ja fiilistelen tulevaa matkaa Everestille. Samalla teen muita suunnitelmia tulevaisuudelle. Mietin paljon sitä, mitä alkaisin tekemään koulun loputtua. Onko tämä ala minun omani vai panostaisinko yhä enemmän liikunta-alaan? Treenannuthan olen kokoajan ja oli kiva huomata leikatun olkapääni (ja käteni) kehittyvän kokoajan. Instagramin my storysta voi aina välillä tsekata treenikuulumisiani.
Viime viikonloppuna oli Fitness urheilun, SM-karsinnat helsingin kulttuuritalolla. Olin huoltamassa body- ja bikinifitneksessä tyttöjä lavalle. Oli mahtava mutta raskas päivä takana. Se jännitys ja protanin haju on käsin kosketeltavaa takahuoneessa. Huoltajana olosta olenkin kirjoittanut jo aikaisemmin jutun, se löytyy Täältä. Seuraavat huoltohommat onkin sitten SM kisoissa puolentoista viikon päästä. Viimeksi huolsin oman valmennettavani lavalle ja se oli jännää. Mukana oli pettymyksiä, mutta myös onnistumisen tunteita. Oli kireitä tyttöjä ja poikija ja valmentajia. Valmentajat usein eritavalla kireitä kuin kilpailijat.

I love me

Sitten onkin i love me-messut. 20-22.10.2017 messukeskuksessa. Luvassa kauneutta, liikuntaa, terveyttä ja kaikkea muuta, jota tarvitaan pimeneviin iltoihin. Sempä takia laitan facebook sivuilleni kaksi kappaletta messulippuja arvontaan. Seuraa facebook sivujani ja osallistu arvontaan! https://www.facebook.com/ptniinanevalainen/ Sivuilla julkaisen myös vapautuvat valmennuspaikat henkilökohtaiseen valmennukseen, ryhmävalmennukseen ja myös kisavalmennukseen.

Hyvää viikon puolväliä kaikille! Tehkäähän niitä asioita joista nautitte, näin jaksaa läpi pimeän ajan.

@ptniinanevalainen
-Niina-
Erilainen PT

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogitekstisuositus

Viikko lähtöön! Matka kohti Everestiä

Nyt tuntuu, että lähtö koittaa liian äkkiä. Asiakkaiden kanssa on hyvä pöhinä päällä. Ryhmävalmennuksissa on saavutettu mahtavia tuloksia ja...