sunnuntai 22. tammikuuta 2017

Sana: KEHITTYÄ ja muutama sana matkamessuista

Käytiin pyörähtämässä matkamessuilla lauantaina mr. anonyymin kanssa. Tarkoitus oli etsiä vinkkejä omaan tulevaan reissuun mutta thaimaan kojut jäivät aika bliisuiksi. Muutama koju ja paljon väkeä joten emme juuri päässeet edes juttelemaan kojujen pitäjien kanssa. Oli kuitenkin mukava päivä kävellä ja katsella ja vähän oppiakkin jotain.

Vähän fiilistelemässä rannalla

Jospa joskus pääsisi näitä ihastelemaan rovaniemelle.
 Matkamessuilla oli näyttelleasettajia ympäri maata. Englantia kuuli puhuttavan useassakin kojussa. Ne jotka matkaa etsivät saivat varmasti ideoita ja ehkä joku varasi matkankin. Jotkut olivat panostaneet enemmänkin ständiinsä. Toisilla oli van pöytä ja arvontalaatikko. Harva vieläkään oli tajunnut bloggareiden merkityksen mainostuksessa ja varsinkin ujoimmat "sisäänheittäjät" lukivat nimikyltin ja käänsivät selän. Suomi on vielä kaukana tämäntapaisesta markkinoinnissa.


Uusi tuttavuus oli meille asuntoautot ja -vaunut. Olemmehan toki joskus sisällä tämmöisissä käyneet, mutta nämä uudet mallit olikin luksusta. Saas nähä jos meistä vielä tulee caravaanareita.  

Työnääressä. Ilman kokinhattua, tai jumppakalsareita.

Sub lauta johon mahtuisi koko suku!


Oli hienoa päästä myös ikinuoren Aira Samulin kanssa kuvaan. Hänellä taisi olla kiirettä, kun kuvaajia olisi ollut jonossa. 

Palataan hiukan omiin treeneihini. Viimeviikot ovat pitäneet minut kiireisinä, mutta salilla olen yrittänyt käydä. Joskus vannoin, että en ala penkkiykkösiä kokeilemaan ja juuri tänään julkaisin instagramissa miten 60kg onnistui nousemaan ylös. Vieläkään ei ihan omia enkkoja rikottu mutta 2kg omasta painosta enää puuttuu. Se nostetaan sitten ensi kerralla ;)  Aseitin itselleni tavoitteen: KEHITTYÄ. Eli olla aina hiukan parempi. Parempi tarkoittaa myös sitä että tekniikka kehittyy. Saan enemmän toistoja ja kuorma nousee.

Sana KEHITTYÄ, voisi olla monella muullakin tavoitteena. Oli tavoite sitten laihdutus, lihasten kasvatus, ruokavalion muutos tai oman yrityksen markkinointi. Kaikessa voi kehittyä. Askel askeleelta huomaat meneväsi eteenpäin. KEHITYT. Kun olet kehittynyt tarpeeksi jossain asiassa huomaat jo etsiväsi toista KEHITYS kohdetta eli uutta tavoitetta. Näillä mietteillä ensiviikkoon.

@ptniinanevalainen
-Niina-1 kommentti:

  1. Kommenttina matkailuautoon. Kannatan lämpimästi. Kuljimme ex-mieheni kanssa monena vuonna omalla matkailuautolla Pohjoismaissa ja Saksassa. Tosi ihanaa, kun koti kulkee mukana.

    VastaaPoista

Blogitekstisuositus

Viikko lähtöön! Matka kohti Everestiä

Nyt tuntuu, että lähtö koittaa liian äkkiä. Asiakkaiden kanssa on hyvä pöhinä päällä. Ryhmävalmennuksissa on saavutettu mahtavia tuloksia ja...