perjantai 2. tammikuuta 2015

Miksi uusi blogi?

Hyvää vuoden alkua kaikille! Mulla puhaltaa taas uudet tuulet, joten blogi meni uusiksi samalla. Kukaan ei varmasti ylläty nopeista käänteistäni. Toivottavasti moni lukija pysyy matkassa mukana vaikka blogilla uusi osoite onkin. Edelleen tulen pitämään tämän päiväkirjamaisena ja kirjoittelen omista jutuista. Lukee ken tahtoo. Kirjoitan tätä lähinnä itselleni mutta kommentit ilahduttavat minua kovasti.
Uusille lukijoille tiedoksi: En ole luonut blogia juuri- nyt- tässä-uudenvuodenlupaukseksi, koska olen päättänyt aloittaa uuden rasvattoman elämän. Vaan Olen kirjoitellut jo vuodesta 2012 asti blogia. Blogi urani alkoi kyllä uudenvuodenlupauksesta. Päätin juosta puolimaratonin 4kk harjoittelulla ja sen tein. Se olikin elämäni täys käännös. Olen aina ollut urheilullinen (teini-iässä vähän vähemmän) mutta kipinä iski minuun kovaa jälleen 2012. Kävin kokeilemassa Body Fitness lavaa 2014 ja ensivuonna vain kokeilu ei tule riittämään vaan lähetään hakemaan jatkopaikkaa. Kouluttautunut olen matkanvarrella vaikka minkämoiseksi ja töitä teenkin pääsääntöisesti PT:nä. Toisinaan myös psykologi, parisuhdeterapeutti ja muutama muukin mahtuu joukkoon.
Vanhaa blogia voi lukea ainakin vielä hetken TÄÄLTÄ Uusista kuvioista kuitenkin kerron vasta hetken päästä enemmän. Kunhan sopimuksia syntyy ja nimiä alkaa ilmestymään paperille. Edelleen jatkan Markon valmennuksessa. Siihen ei ole muutoksia tulossa.

Tammikuu ja innokkaiden aloittajien aikaa. Somekuurit, lehtitreenit, erilaiset somehaasteet ja muut terveysjutut nostavat vauhdilla päätään. Joka päivä joku ilmoittautuu johonkin haasteeseen facebookissa. Lankutukset, punnerrukset ja muut hommat vilahtelee näytössä jatkuvasti. Jotkut ihmiset ilmoittautuvat samalla ainakin kolmeen haasteeseen kerralla. Toivottavasti kaikki onnistuu haasteissaan. Minäkin ilmoittauduin yhteen, mutta minusta tämä oli merkityksellinen haaste. Ei vain minulle vaan myös nuorille. Ilmoittauduin mukaan "100 päivää ilman viinaa -haasteeseen". Meidän ryhmä kerää rahaa nuorten turvatalolle.


Lukekaapa sitten niitä erilaisia laihdutus juttuja lehdistä ja somesta hiukan varauksella. Jos otat vähän mallia jokaisesta lukemastasi jutusta niin metsään menet todennäköisesti. Ihmediettejä ei ole! Kilpaurheilijoistakaan ei juuri mallia kannata ottaa. Itse en julkaise tarkkoja ruokavalioitani täällä, koska minusta on tärkeätä ettei kukaan ota mallia suoraan minulta. Jokainen on erilainen ja toisille sopii toinen ja toisille toinen.


Miten minun vuodenvaihteeni sujui? Uusivuosi vaihtui ystäväpariskunnan luona Ypäjällä. Oli menoa ja meininkiä. Ensimmäinen päivä kuitenkin olimme jo salilla ja nyt sattuu pakaraan. Eri laitteet, erilainen rasitus. Ruokavalion suhteen vedettiin proteiineja hetkeksi ylemmäs ja hiilareita alemmas. Minä lihon kun vilkaisenkin vain suklaata, joten ruokavalion siistiminen tekee välillä hyvää itse kullekkin. Treenit sujuu paremmin kuin koskaan ja painotasot ovat yllättävänkin korkealla. Vuosi siis alkaa kutakuinkin hyvissä merkeissä.

Silloinkun en päivitä blogia niin minut löytää instasta ptniinanevalainen ja facebookista Niina Nevalainen

-Niina-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogitekstisuositus

Viikko lähtöön! Matka kohti Everestiä

Nyt tuntuu, että lähtö koittaa liian äkkiä. Asiakkaiden kanssa on hyvä pöhinä päällä. Ryhmävalmennuksissa on saavutettu mahtavia tuloksia ja...