maanantai 28. toukokuuta 2018

Festarikesä

Yhteistyössä Puistoblues ja Kublo



Vaatteet vähenee ja pidot paranee! Alkukesä on ollut ihanan lämmin ja toppavaatteita ei ole tarvinnut vähään aikaan pukea. Muistan joskus pitäneeni juhannuksena hanskoja ja pipoa asiakastapaamisessa, joten nyt olen nauttinut kesäsäästä täysin rinnoin. Niin täysin, että seuraavan viikon nautin mustasta silmästä. Kesälajit ovat vaarallisia, kuten minigolf. Golfmaila on yllättävän kova kun se kolahtaa silmäkulmaan. Joten ollaan varovaisia harrastusten parissa. Järvenpäässä minigolfia pääsee pelailemaan Tervenokan satamassa eli aivan uimarannan vieressä. Iso kiitos kahvilan henkilökunnalle ambulanssin soittamisesta ja meidän auttamisesta. Onneksi selvisimme säikähdyksellä ja kävimmekin pelaamassa reijät loppuun seuraavana päivänä ja kiittässä myös henkilökuntaa ripeästä toiminnasta.


Kesä on myös festari aikaa ja itse kun en ole hirveästi alkoholin perään, siispä rajuimmat ryyppyfestrit jääköön muille. Onneksi festareista voi nauttia myös perheenä ja ilman suuria alkoholimääriä. Festareita löytyy yllättävän läheltä ja tänäkesänä pääsenkin aitiopaikalta seuraamaan Puistobluessia. Puistoblues on järjestetty Järvenpäässä jo vuodesta 1978.

Moni onkin jo bongannut minun hienot Blueslasit ja lasit ovat liittyneet yhteistyöjuttuuni. Kublo eli Keski-uudenmaan blogit valittiin Puistobluessin yhteistyökumppaniksi ja näin ollen pääsen kirjoittelemaan ja seurailemaan tapahtumaa läheltä. Olen tästä enemmän kuin innoissani. Olen koko elämäni melkeimpä asunut Keski-uudellamaalla ja en ole koskaan käynyt kyseisessä tapahtumassa.


Piknik kori  on melkein jo valmiina ja esiintyjät tsekattu. PuistoBluesin viralliset sivut löytyvät TÄÄLTÄ. Kannattaa käydä katsomassa. Ohjelmaa löytyy lapsille ja aikuisille. Festaribussi kulkee vanhiksen ja keskustan väliä, jotta jokainen pääsee kulkemaan pääkonserttiin. Nyt toivotaan vain, että ilmat on kohdallaan. Oikeastaan sekin on asennoitumis kysymys. 

Meijän tyttö odottaa tapahtumaa myös innolla. Pääkonsertissa on mm. pomppulinna, temppurata ja rakennellaan kitaroita. Kävelykatu Janne muuttuu Blueskaduksi ja siellä on lapsille kasvomaalausta. Esiintyjinä Kakarabluessissa lapsille on Höpinätötterö ja Kikattava Kakkiainen. Nimet kuulostavat jo niin mielenkiintoisilta, että eiköhän meidätkin paikalta löydä. 


Ennen Puistobluessia minulla on vielä paljon töitä ja tapahtumia jossa olen mukana. Naisten kymppi jäi harmillisesti väliin golfmaila tapaturman takia. Aivotärähdyksen jälkeen juoksu ei kuulemma olisi ollut hyvä asia. Onneksi kuitenkin elämästäni ei puutu tekemistä, joten nokka kohti seuraavaa tapahtumaa ja tekemistä. Minua kannattaa seurailla instagramista ja siellä My storya. Sinne päivittelen aktiivisesti juttujani. Miltä kuulostaa tuoppipumppi tai bissebalance? Kaikkeen mäkin lupaudun, mutta näistä lisää pian. 

@ptniinanevalainen
-Niina-







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogitekstisuositus

Viikko lähtöön! Matka kohti Everestiä

Nyt tuntuu, että lähtö koittaa liian äkkiä. Asiakkaiden kanssa on hyvä pöhinä päällä. Ryhmävalmennuksissa on saavutettu mahtavia tuloksia ja...